Важливо, щоб люди знали, що все закінчиться перемогою — астролог Анжела Перл в інтерв'ю Наталії Мосейчук

Астролог Анжела Перл в інтерв'ю Наталії Мосейчук розказала, коли закінчиться війна в Україні

Пророцтва астролога про війну, майбутнє України та світу.

Поділитися:

Її знають у всьому світі, на її прогнози чекають мільйони — ексклюзивно для YouTube каналу Наталії Мосейчук астролог Анжела Перл розповіла про те, коли закінчиться війна в Україні.

"Ми переможемо. Астрологія свідчить, що Україна переможе. І я думаю, зараз уже немає у цьому сумнівів», — сказала Анжела.

Вона розповіла, що родом із України, з Миколаївської області. Та вже 20 років живе в Австралії. Сестра Анжели була у Києві 24 лютого, а зараз у Одесі. А мама живе на Миколаївщині.

«Виганятимуть ворога з території України у червні. Або вороги почнуть зупинятися. Так, будуть втрати, буде складно. Будуть серйозні бої. Але ворога виганятимуть», – сказала астролог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖМісячне затемнення 16 травня: гороскоп для всіх знаків зодіаку від відомої астрологині

Ще один складний період – під Новий рік. Але на більшу частину України почнуть повертатися люди у серпні та вересні.

Підписання будь-яких документів можливе. Але їх складно назвати мирними угодами. Вони будуть схожі на капітуляцію. Зірки пророкують це у березні.

«Боюсь, що це лише початок. Третя світова війна може бути дуже затяжною, – зауважила Анжела Перл. – Можлива у всіх точках земної кулі».

Території Донецької та Луганської області, Криму можуть бути звільнені.

«Донбас – точно вдасться звільнити. Там є можливості 100%. А ось Крим – мені здається, це може статися без боїв – документально. Або це станеться само собою. Боїв там не побачила. Україна має можливість повернути усю свою територію», – сказала Анжела.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Мосейчук перші 100 000 підписників на ютюб-каналі і в гостях Фейгін та Арестович

Росію чекає дуже сильна трансформація, можливо, деякі території можуть відійти. Очікується зміна правителя, а путін – «погано закінчить». Він «втратить владу і піде з життя». Але система залишиться та сама.

Володимир Зеленський матиме ще один важкий рік – але він впорається. І залишиться на ще один термін – це буде 2026-2027 рік.

Після війни Україна швидко відновиться. Весь 2023 та 2024 роки будуть сприятливими для України.

Вже у серпні відома астролог планує приїхати до Києва.

Новини по темі