Місячне затемнення 16 травня: гороскоп для всіх знаків зодіаку від відомої астрологині

Місячне затемнення 16 травня: гороскоп для усіх знаків зодіаку від Анжели Перл
freepik.com

Чого чекати знакам зодіаку у день місячного затемнення 2022?

Поділитися:

16 травня 2022 року відбудеться повне Місячне затемнення у знаку Скорпіона. Затемнення символізує завершення якогось періоду у вашому житті, можливо воно буде емоційним. Також воно може висвітлити якусь ситуацію. На яку сферу вашого життя вплине затемнення, розповіла відома астрологиня Анжела Перл. Прогноз потрібно дивитися не тільки для знака зодіаку, але і для знака вашого асцендента і також для знака Місяця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повне місячне затемнення 2022: коли настане Кривавий місяць та які енергії він несе

Місячне затемнення настане 16 травня 2022 року, воно завжди відбувається у Повню. Затемнення буде спостерігатись в більшій частині Північної Америки, Південної Америки, а також частково в Африці і Європі. В Україні дане явище відбудеться о 6:14 за київським часом. Цього дня завершується коридор затемнень, що тривав з 30 квітня. Також вже вступив в силу період ретроградного Меркурія, що розпочався 10 травня та триватиме до 2 червня. 

Гороскоп на місячне затменення 16 травня для всіх знаків зодіаку

Місячне затемнення 16 травня несе певні енергії, що символізують:

  • трансформацію,
  • вихід із кризи,
  • переродження,
  • війну,
  • агресію,
  • зброю,
  • генетику,
  • хімічну та біологічну зброю,
  • страх,
  • голод,
  • епідемії

У цей період можуть спостерігатися сильні хвороби, грошові суперечки, розбрати та грабежі. У ці дні не слід переїжджати на нове місце або робити великі покупки, однак вони дуже корисні для духовних практик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переломний момент травня: відома астрологиня назвала сакральну дату

Гороскоп для Овна на місячне затемнення

Овнам потрібно звернути особливу увагу на сферу фінансів. Їм доведеться вирішувати питання купівлі-продажу майна, розбиратись з банківськими рахунками, кредитами та вкладеннями. Може змінитись джерело доходу в усієї родини. Є вірогідність отримання спадку, допомоги від держави або якихось інших соціальних виплат. Деяких Овнів чекає період прозрінь та духовних практик.

Гороскоп для Тельця на місячне затемнення

Тельців чекають зміни в особистому житті та завершення якогось важливого періоду. Можлива зміна житла, роботи.  Також є вірогідність розлучення або навпаки нового рівня у стосунках. У Тельців відбудуться зміни у стосунках з іншими людьми: як раніше вже не буде, може повністю змінитися коло спілкування.

Гороскоп для Близнюків на місячне затемнення

На Близнюків чекає зміна місця роботи, повернення на стару роботу, перегляд зобов'язань, підписання або завершення контракту, або взагалі звільнення. Усе добре буде у сфері здоров'я: ви нарешті переможете якусь давню хворобу чи просто з'являться сили та енергія. У Близнюків буде шанс почати життя з початку, вирішити давні проблеми та конфлікти, віддати борги та врешті перегорнути сторінку. 

Гороскоп для Рака на місячне затемнення

Ракам місячне затемнення 16 травня принесе радість та задоволення. Можуть бути хороші новини від дітей, або ж ви дізнаєтесь про вагітність. Ви будете пишатися своїми дітьми. У самотніх Раків є вірогідність познайомитись із новою людиною, однак цей варіант не буде надовго. Раків чекають емоційні розмови з коханою людиною. Слідкуйте за сказаним. 

Гороскоп для Льва на місячне затемнення

Леви замисляться над зміною місця проживання, зміною громадянства. Можуть отримати візу чи дозвіл на проживання в іншій країні. Можуть відкритись якісь родинні таємниці, таємниці роду. У Левів зміниться склад сім'ї, можуть бути новини від батьків. Хороший час для роботи з дому, ремонту чи створення нового дизайну.

Гороскоп для Діви на місячне затемнення

На Дів чекають зміни в стосунках з іншими людьми: може бути як важливе знайомство, так і розлука з давніми друзями. Діви зосередяться на переїзді або подорожі, купуватимуть квитки, займатимуться орендою, плануванням маршруту. Можливі конфлікти з рідними братами та сестрами. Улюблене хобі Дів може почати приносити дохід.

Гороскоп для Терезів на місячне затемнення

Терези зрозуміють, що вони себе недооцінюють. У представніків знаку з'являься питання до роботодавців щодо рівня зарплати та вартості їх послуг. Однак, варто бути дуже обережними, оскільки на роботі можливі скорочення, і якесь із джеред доходу може зникнути. Із позитивного: Терези нарешті зрозуміють, у чому їх сильна сторона та як її використовувати.

Гороскоп для Скорпіона на місячне затемнення

Місячне затемнення відбудеться у знаку Скорпіона. Воно може принести представникам знаку шлюб чи розлучення, зміну статусу стосунків. Відбудеться трансформація особистості, як фізична, так і духовна. Ви повернете собі віру у себе, контроль над своїм життям та побачите, як виправити ситуацію, що склалася. Можуть зникнути люди, що раніше були поруч. Це місячне затемнення поставить крапку у якійсь зі сфер вашого життя. 

Гороскоп для Стрільця на місячне затемнення

У Стрільців завершиться якийсь важливий період життя та настане полегшення. Можливий переїзд до іншої країни або зміна роботи. Стрільці можуть активно включитись у волонтерство та благодійність. Якась із тем минулого нарешті вирішиться назавжди на користь Стрільців.

Гороскоп для Козерога на місячне затемнення

Козероги наново пізнають своїх друзів, і можуть виявити, що з кимось із них тепер не по дорозі. Може бути боляче, однак все на краще. У представників знаку зміниться коло спілкування, однак обоов'язково з'являться нові друузі. Хороший період для зачаття дитини, вагітності. Можуть отримати гроші за раніше виконані проєкти, якісь виплати чи допомогу.

Гороскоп для Водолія на місячне затемнення

У Водоліїв можлива зміна місця роботи, кардинальна зміна кар'єри та статусу. Вдалий час, щоб відкрити свій власний бізнес після завершення ретроградного Меркурія. Можливе отримання нагород, подарунків. Представникам знаку доведеться відстоювати свою ррепутацію. Деяким Водоліям доведеться наново шукати свій шлях та мету життя. Приділіть увагу своїм батькам.

Гороскоп для Риб на місячне затемнення

На Риб чекає переїзд або короткочасна поїздка за кордон. Це може бути навтіь переїзд назавжди. Ви розвинете свої міжнародні контакти, а деякі з них можуть навпаки розірватися. Єдина сфера, де буде все добре: фінанси. Вони навіть збільшаться.

Новини по темі