Ведуча Наталя Островська розповіла про стать майбутньої дитини

Наталя Островська розсекретила стать майбутньої дитини (фото) - 1+1

Наталя Островська розсекретила, хто у них з чоловіком скоро народиться - хлопчик чи дівчинка.

Поділитися:

Ведуча ТСН, журналістка 1+1 Наталя Островська розсекретила, хто у них з чоловіком скоро народиться - хлопчик чи дівчинка. Островська поділилася яскравим відео з гендер-паті, на якому видно, як друзі Наталі та її чоловіка Богдана запустили кольоровий дим… Рожевий! У пари народиться дівчинка!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "На початку я дуже хотіла хлопчика, але вірю в свої сни", — Наталя Островська про перші етапи вагітності (інтерв'ю)

«Мій чоловік одразу, як дізнався про вагітність, сказав, що буде дівчинка. Вгадав. Я чомусь думала, що хлопчик. Але мені наснився сон, в якому я побачила маленьку дівчинку. Тоді й зрозуміла, що, напевно, таки буде донечка. Я чітко пам'ятаю її обличчя, зачіску, як вона виглядає. Років 6 їй було, вона стояла зі мною. Головне, щоб з дитиною все було добре, важливо, щоб здорова була, а все інше сенсу немає. Тож тепер з нетерпінням чекаємо на нашу маленьку дівчинку!», - розповіла Островська.

Наталя Островська

Наталя Островська

Друзі та родина уже почали дарувати ведучій різні дитячі речі - одяг, іграшки. Допомагали рідні й обрати ім’я для дитини, хоча остаточно Наталя не ще обрала - хоче дочекатися народження. Про це вона розповіла в інтерв’ю для сайту 1+1:

Наталя Островська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведуча 1+1 Наталя Островська розкрила термін вагітності та зізналася, чому приховувала свій стан

«З чоловічим ім'ям в нас було вже все вирішено. Ми обрали ім'я Лео ще до початку війни. Нам дуже воно сподобалося. З жіночим ім'ям у нас не було жодних здогадок, варіантів. Я попросила деяких родичів та друзів, які були на гендер-паті, зробити ставку на хлопчика чи дівчинку та написати ім'я. І от одна моя подруга написала класне жіноче ім'я. Мені воно дуже сподобалося. Тепер у нас є обидва варіанти. Поки не буду його називати. Все ж хочу дочекатися моменту, коли побачу дитинку. Тоді на 100% і вирішу. Хочу написати ще список хоча б з п'яти імен. Коли побачу маля, точно зрозумію, яке найбільше підходить».

Новини по темі