Ведучий 1+1 Олександр Попов встановив персональний рекорд

Олександр Попов, ведучий 1+1, становив персональний рекорд з бігу

Зірка Сніданку. Вихідний готує свій перший влог.

Поділитися:

Відомий український актор, телеведучий Олександр Попов, який разом з Валентиною Хамайко веде програму Сніданок.Вихідний на 1+1, пробіг півмарафон у Львові. Це його друга дистанція у 21 км і персональний часовий рекорд 1:40:32. У львівському забігу взяли участь 3 500 людей з 27 країн світу.

Олександр Попов захопився бігом 2 роки тому, а брати участь у бігових марафонах почав на початку цього року. На львівському півмарафоні Олександру вдалося перевершити свій попередній результат і прибігти на 6 хв раніше, ніж місяць тому на Kyiv Euro Marathon. Тоді час пробігу становив 1:46:20.

За словами телеведучого, він неймовірно задоволений своїм результатом і навіть не сподівався, що зможе покращити свій останній результат на 6 хвилин. Тренер Олександра Андрій застерігав його, що дуже важливо бути обережним під час цього півмарафону, надто не розганятися, уважніше дивитися під ноги, адже шлях проходив по слизькій бруківці і подолати відстань у таких умовах – нелегко.

До Львова Олександр вирушив на новенькій японській автівці і паралельно проводив тест-драйв, щоб під час подорожі зняти свій перший відеоблог #поїхалибігати. Як зазначив ведучий, ідея зняти такий влог у нього з’явилася зненацька. За його словами, Олександр хоче розповідати людям про цікаві та захопливі заходи, які відбуваються в світі:

«Ідея з’явилась сама по собі. Почав бігати, зробив перший старт – Kyiv Euro Marathon – і подумав, що класно було б подорожувати Україною та Європою, відвідувати такі великі події та розповідати про це глядачам. Оскільки я прагну не лише висвітлювати події, які відбуваються в Києві, з’явилася наступна ідея – паралельно тестувати автомобілі. Хочу поєднати одразу дві історії: автотематика і бігова тематика. Я насправді ще шукаю цей формат для себе. Я ще не розумію до кінця, що це буде і як буде виглядати, але треба з чогось починати».

За словами Попова, наступний марафон він мріє пробігти вже в Європі, але, як зауважив телеведучий, йому треба набратися сил.

«Я взяв великий темп, бо півтора місяця підготовки до одного півмарафону й одразу підготовка до наступного без відновлення – дали про себе знати. Є травми, які треба полікувати – коліно. А ще треба відпочити і вже з холодною головою почати готуватися до нового старту та нових результатів. Можливо, наступний забіг буде цілим марафоном – це 42 кілометри».

Стежте за новинами та чекайте нове відео Олександра Попова незабаром на його YouTube-каналі.

Також Саша Попов закликав всіх підписників у своїх соцмережах знову бігати у Львові вже 22 червня на #lvivcolorrun, щоб допомогти здійснити мрію дівчинки. Це благодійний забіг заради збору коштів на подорож підопічної проекту Здійсни мрію Марії Мовчко: вона прагне побачити Шотландію та сфотографувати поні у светрах.

Новини по темі