Ведучий "Сніданку з 1+1" Єгор Гордєєв поділився сумною новиною про смерть мами Кузьми Скрябіна

Єгор Гордєєв повідомив про смерть мами Кузьми Скрябіна

Не стало мами Кузьми Скрябіна!

Поділитися:

Сьогодні, 23 вересня, ведучий "Сніданку з 1+1" Єгор Гордєєв повідомив сумну звістку. З життя пішла мама відомого українського співака Кузьми Скрябіна, 76-річна Ольга Михайлівна Кузьменко

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Говорить Суханов": донька, дружина та мама Кузьми Скрябіна розповіли, яким був артист, та як відреагували на звістку про його смерть

Про це Єгор Гордєєв написав у своїх соцмережах, поділившись спільною світлиною з Ольгою Михайлівною. За його словами, жінки не стало під Львовом, в смт. Брюховичі.

"Не стало сильної і принципової жінки, яка понад усе любила свого сина і зробила його тим, ким він є. Ольга Михайлівна все називала своїми іменами, несмак — несмаком, лінь — лінню, негідника — негідником, талант — талантом. Широкий світ, стьоб рагулізма і лицемірства — це у Кузьми від неї. Колись Ольгу Михайлівну запитали, чому вони з Віктором Кузьмічем не народили ще дитину. Ольга Михайлівна підняла брови і, наче, фіксує дощ чи сніг за вікном, з подивом: "Нащо, якщо у мене є Андрій". Співчуття рідним. Вічна памʼять, народна мама!" — написав ведучий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вічні хіти гурту «Скрябін», які звучали на «Голосі країни»

Нагадаємо, Андрій Кузьменко (Кузьма Скрябін, лідер гурту "Скрябін") загинув 2 лютого 2015 року під час ДТП. У цьому році, 17 серпня, Андрію могло виповнитись 55 років. Його творчість продовжує підкорювати серця тисячі людей.

Новини по темі