Ведучий «Сніданок з 1+1» Єгор Гордєєв розповів про нового члена родини

Єгор Гордєєв прихистив безпритульну кицю (фото)

Єгор Гордєєв у Всесвітній день котів поділився своєю особистою історією.

Поділитися:

Ведучий ранкового шоу «Сніданок з 1+1», яке транслюється щодня з 7:00 до 09:30 на телеканалі «1+1 Україна», Єгор Гордєєв у Всесвітній день котів поділився своєю особистою історією, як прихистив нового котика, та закликав допомагати безпритульним тваринам. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучий «Сніданок з 1+1» Єгор Гордєєв показав знищений росіянами Свято-Преображенський собор та розповів про нічний обстріл Одеси

Єгор Гордєєв з мамою Оленою

Єгор Гордєєв з мамою Оленою

Єгор з мамою прихистили на дачі безпритульну кицю, яка прибилась до них кілька місяців тому. Гордєєв каже, що на початку вона була зовсім крихітною, інші коти могли легко її образити. Навіть його кіт Платон спочатку не зовсім приязно прийняв кішку. Але з часом вони подружились. Сьогодні ж киця весела, грайлива та лагідна, і полюбляє виходити разом із родиною на прогулянки лісом. 

«Вона мала багато проблем зі здоров’ям, була кволою, але постійно доводила, що її місце тут, поруч із нами - так вона стала частиною нашої сім’ї», - каже Гордєєв.

Нова кішка Єгора Гордєєва

Нова кішка Єгора Гордєєва

Мама ведучого вже відвела пухнасту до ветеринара, де їй зробили всі необхідні щеплення та обробили від паразитів. Також Єгор поділився, що поки жодне ім’я до кицьки не прижилося, тому вона вже встигла побути й маленькою Джулі, і Мірою, і просто Приблудою. 

Єгор Гордєєв та «Сніданок з 1+1» опікуються безпритульними тваринами. Щосереди в ефірі команда шукає господарів для котів і собак. Окрім цього, «Сніданок з 1+1» допомагає реабілітаційному центру Patron Pets Center у Києві. Туди потрапили тваринки після рятувальної операції на Каховський ГЕС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Сніданок з 1+1» відкрив будиночок для тварин: Єгор Гордєєв провів екскурсію та розкрив усі подробиці наживо

Пес Джум і нова кішка

Пес Джум і нова кішка

Пес Джум і нова кішка

Пес Джум і нова кішка

Ранок зі «Сніданком з 1+1» – це свіжі актуальні новини та події, експертні думки та поради, що налаштовують на продуктивний день. Не пропустіть щодня проєкт з 7:00 до 9:30 на телеканалі «1+1 Україна» та на YouTube, а також «Сніданок. Вихідний» у суботу та неділю з 7:00 до 9:30. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.
 

Новини по темі