Ведучий телеканалу 1+1 Україна Тімур Мірошниченко став новим героєм рубрики «Як ти тримаєшся?»

Ведучий Тімур Мірошниченко став новим героєм рубрики Як ти тримаєшся

У соцмережах 1+1 media вийшов новий епізод рубрики «Як ти тримаєшся?», героєм якого став ведучий телеканалу 1+1 Україна – Тімур Мірошниченко.

Поділитися:

Сьогодні, 4 серпня, на офіційних сторінках в соцмережах 1+1 media вийшов новий епізод рубрики «Як ти тримаєшся?», героєм якого став ведучий телеканалу 1+1 Україна – Тімур Мірошниченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми просто розуміли, що наша дитина вже десь є", — Тімур Мірошниченко розповів про увесь шлях всиновлення (ексклюзив)

У відвертому бліц-інтерв'ю Тімур розповів про трансформації, які відбулися з ним за час великої війни, про те, як йому вдається уникати вигорання, і що робить його по-справжньому щасливим. Також у відвертій розмові Тімур поділився, що стало поштовхом до прийняття надважливого рішення у його житті – усиновлення дитини. А на завершення, ведучий наголосив на важливості не відкладати життя на потім та знаходити сенс у кожному дні. Переглянути відео можна за посиланням.

Нагадаємо, що у червні цього року 1+1 media на своїх сторінках у соціальних мережах запустила нову рубрику «Як ти тримаєшся?», в межах якої працівники медіагрупи – зірки, продюсери, ведучі, менеджери та інші плюсівці, діляться власним досвідом життя в умовах повномасштабної війни, особистими трансформаціями та головними викликами, а також тим, наскільки важливо триматися разом та підтримувати одне одного у таких нелегкий час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми просто розуміли, що наша дитина вже десь є", — Тімур Мірошниченко розповів про увесь шлях всиновлення (ексклюзив)

Особистими історіями в межах рубрики вже поділилися ведучі «Сніданку з 1+1» – Єгор Гордєєв, Людмила Барбір та Руслан Сенічкін, керівник Big Brave Events 1+1 media Володимир Завадюк, спеціальна кореспондентка ТСН Наталія Нагорна, інформаційний продюсер «Сніданку з 1+1» Владислав Савчук, PR-менеджерка 1+1 media Тетяна Кашуба та кореспондентка ТСН Олена Гущик.

Зазначимо, що контент рубрики розміщується на офіційних сторінках у соцмережах групи 1+1 media та телеканалу 1+1, зокрема: YouTube 1+1 media, Instagram та Facebook.

Новини по темі