Веном 2018: Усе про найочікуванішу кінопрем'єру жовтня

Веном прем'єра фільму
Фото: Постер до фільму "Веном"

Дізнайтеся подробиці нової фантастичної стрічки.

Поділитися:

4 жовтня на українських любителів кіно чекає прем'єра нового фантастичного екшену режисера Рубена Флейшера «Веном». У центрі сюжету - журналіст Едді Брок, який вплутується у небезпечне розслідування. У його тіло вселяється розумна істота інопланетного походження. Зі звичайної людини Едді перетворююється на Венома - одного з найлютіших ворогів Людини-павука у коміксах. Роль головного героя Едді виконав популярний англійський актор Том Харді. 

Напередодні однієї з найочікуваніших кінопрем'єр жовтня ми відібрали для вас 5 цікавих фактів про «Веном». 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До перегляду нареченим: 5 фільмів про весілля

1. Істоту Веном вигадав фанат. Хлопець написав листа у студію Marvel і описав свого небезпечного й хитрого героя з надією на те, що колись він з'явиться у популярних коміксах. 

2. Спершу Веном уявляли, як жінку. Спершу автор коміксів про Людину-павука хотів, аби Веном постав в образі вагітної жінки. Однак згодом образ змінили, аби Людина-павук та Веном могли боротися на рівних. 

3. Ім'я Веном означає отрута. Походження імені невідомо, однак його звучання коротке і зловісне. Його значення «отрута» справді символічне, адже журналіст Едді Брок, не маючи можливості писати серйозні статті, часто розголошував «отруйні» плітки. Отрута впливала на стан його душі, і таким чином, з'явився Веном. 

4. Актор Том Харді зізнався, що є фанатом злодія Веном. Крім того, актор вражає схожістю зі свої героєм Едді Броком у коміксах. Нещодавно Харді потішив своїх фанатів, опублікувавши в Інстаграм фото у футболці із зображенням Венома. 

@tomhardy

5. Прем'єра фільму «Веном» у США запланована у 30-річчя з дня виходу першого коміксу про Венома та Людину-павука. Зйомки стрічки планувалися давно, ще з 2007 року після прем'єри фільму «Людина-павук-3». 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 найкращих кінострічок про жіночу дружбу

Фото: Кадри з фільму "Веном"

Новини по темі