Весняні барви: 5 наймодніших кольорових поєднань в одязі

Модні поєднання кольорів весною 2019 - 1+1
gettyimages.com

Актуальні варіанти комбінування кольорів для яскравого весняного луку.

Поділитися:

Навесні 2019-го кожній дівчині кортить створити вдалий та оригінальний лук, що дихатиме легкістю й романтикою. Яка палітра у моді цієї весни, та які кольорові поєднання вважаються найбільш актуальними - розбираємося у нашій добірці. 

Червоний + рожевий

Зухвалий мікс кольорів рожевий + червоний ввів у моду видатний французький модельєр Ів Сен-Лоран, а цьогоріч поєднання стало одним з головних трендів. Обираючи одяг цих відтінків, комбінуйте образ таким чином, аби світліший колір був ближчим до обличчя.

Блакитний + білий

Благородне поєднання небесно-блакитного та білого створює образ елегантної жінки. Обравши білі брюки-скінні та затишне блакитне пальто, ви зможете піти як в офіс, так і на прогулянку з бойфрендом. Доповніть весняний лук туфлями-човниками на високих підборах і готуйтеся підкорювати нові вершини!

Жовтий + кемел

Ці відтінки вже встигли полюбитися модницям з минулих сезонів. Красуня у жовтій сукні-міді - втілення жіночності й весняної невинності. Міксуйте сукню з туфлями кольору кемел, оригінальною сумкою та легким весняним мейком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 джинсових речей, які варто мати у гардеробі цієї весни

Сірий + лавандовий 

Справжній весняний коктейль сірого та лавандового вмить освіжає і заряджає позитивом. Це ідеальне поєднання для романтичних натур. Лише уявіть жінку у костюмі кольору лаванди - вона легка, повітряна й щаслива!

Синій + корал

Це поєднання відтінків точно обере смілива та впевнена у собі жінка. Якщо ви все ж не наважуєтесь на такий експеримент, доповніть свій образ яскравим аксесуаром - кораловим взуттям або сумкою. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безсмертна класика: 5 варіантів тренчів для стильної весни

Фото: gettyimages.com

Новини по темі