Вибираємо автозапчастини в інтернеті: На що звернути увагу?

Вибираємо автозапчастини по інтернету: На що звернути увагу?
Фото: Unsplash

Убережіть себе від підробок.

Поділитися:

Ну ось і настав той момент, коли ваша машина потребує ремонту та заміни деяких комплектуючих. Напевно, ви, як і раніше відразу запланували поїздку в автомагазин або авторинок, щоб підібрати для свого автомобіля нові вузли і механізми, але є більш комфортний спосіб шопінгу! Він істотно заощадить ваш час і сили — покупка автозапчастин по інтернету. Онлайн-покупки, звісно, найчастіше — справа ризикована, адже ніхто не хоче купувати «кота в мішку». Але як убезпечити себе від покупки деталей сумнівної якості і підібрати для свого «залізного коня» якісні запчастини, які продовжать його термін служби і забезпечать безпечну їзду?

Вибираємо найкращі деталі на авто

Кожному автовласнику, який вибирає нові деталі для своєї машини, хоче роздобути довговічність і надійність, при цьому надовго забути про ремонт транспортного засобу. Чи можна знайти запчастини гарної якості і за вигідною ціною в інтернеті? Звісно! В мережі ви можете знайти безліч автомагазинів, що продають запчастини для вітчизняних і зарубіжних автівок. Але при виборі автомагазину будьте дуже уважні, адже не всі продають по-справжньому якісні та оригінальні деталі.

Ось деякі правила покупки запчастин по інтернету:

1. Не поспішайте оформляти замовлення. Для початку уважно ознайомтеся з інтернет-магазином, в якому збираєтеся робити покупку.

2. Дізнайтеся умови покупки. На сайті обов'язково повинна бути інформація про способи доставки і її терміни, варіанти оплати товару, можливі акції і знижки.

3. Переконайтеся, що в разі покупки невідповідних запчастин (або бракованих) їх можна повернути або обміняти. Згідно із законодавством, ви маєте право це зробити протягом 14 днів з дня покупки.

4. Дізнайтеся, чи надається гарантія на запчастини. Надійний автомагазин завжди продає товар з гарантією (саме на таке потрібно звертати увагу і сміливо робити покупки).

Перш ніж робити замовлення, дізнайтеся, які саме комплектуючі ви купуєте. У продажу можуть бути оригінальні запчастини та деталі-замінники. Зрозуміло, від цього залежить і вартість виробів. Деталі-замінники коштують на порядок дешевше, але оригінальні запчастини відрізняються високою якістю і тривалим терміном служби. З такими деталями у вас не виникне проблем довгий час.

Надійні автозапчастини з гарантією

Якщо ви хочете купити нові запчастини по інтернету за найвигіднішою ціною без зайвих накруток, то відмінним вибором стане український інтернет-магазин автозапчастин Pipicar. Тут гарантія обміну і повернення товару, гарне обслуговування, допомога у виборі деталей, безкоштовні професійні консультації, конкурентні ціни та вигідна система знижок. Ви можете підібрати будь-які запчастини для свого авто, не виходячи з дому і офісу. Наприклад, якщо вам знадобилися запчастини на Аudi 80, то купити їх можна прямо зараз на сайті: https://pipicar.com.ua/ua/zapchastyny-audi-80. Купуйте деталі в надійному місці й остерігайтеся підробок!

Новини по темі