Від прибиральника на радіо до ведучого: Руслан Сенічкін розповів про початок свого творчого шляху

Руслан Сенічкін розповів про початок свого творчого шляху та показав рідкісні архівні фото з часів молодості

Руслан Сенічкін розповів про початок свого творчого шляху та показав рідкісні архівні фото з часів молодості

Поділитися:

Ведучий «Сніданку з 1+1» на телеканалі 1+1 Україна Руслан Сенічкін розповів про початок свого творчого шляху та поділився архівними фото із часів молодості.

Напередодні ведучі ранкового шоу «Сніданок з 1+1» Руслан Сенічкін, Людмила Барбір, Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс з нагоди 27-річчя програми дали відверте інтерв'ю Аліні Доротюк, в якому розповіли про роботу, особисте життя та плани на майбутнє.

В інтерв'ю Сенічкін розповів, що закінчив коледж за спеціальністю інженер, спеціаліст з інтелектуальних систем у мережі, а після навчання разом із мамою Вірою Антонівною працював на будівництві. Творчий старт ведучого відбувся на радіо — хоч він і був спочатку прибиральником, але паралельно дивився на ді-джеїв та ведучих та навчався.

«Коли вночі залишався один, я уявляв себе діджеєм. Я вдавав, що я натискаю на ті кнопки. Зі смітника дістаю прочитані новини, записані, і уявляю, що я ведучий новин», — розповів Сенічкін.

Руслан Сенічкін

Руслан Сенічкін

Руслан Сенічкін

Паралельно з роботою на радіо він вступив до Дніпропетровського національного університету на журналіста. Однак у якийсь момент розчарувався у професії та вирішив змінити напрямок роботи — з радіоведучого на піарника одного з відомих дніпровських клубів. Згодом ведучий переїхав до Києва і влаштувався ведучим новин на телеканал Інтер, після звільнення з якого залишився без роботи. Завдяки своєму знайомому Сеничкін прийшов на кастинг на ведучого 1+1 та залишився працювати у «Сніданку з 1+1», і ось уже протягом 14 років є ведучим ранкової програми.

Дякуємо, а не святкуємо. Проєкту «Сніданок з 1+1»  виповнюється 27 років. Для українського телебачення — це абсолютний рекорд серед ранкових програм. Свого часу його ведучими були різні відомі українські телеведучі та журналісти. Проте, останні роки глядачі «Сніданку з 1+1» зустрічають ранки в компанії незмінної четвірки ведучих - Руслана Сенічкіна, Людмили Барбір, Нелі Шовкопляс, Єгора Гордєєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Це було складно»: Руслан Сенічкін та Людмила Барбір розповіли про конфлікти на початку спільної роботи

Новини по темі