Шоу "Вишка" покинули перші двоє учасниць

Шоу "Вишка" покинули перші двоє учасниць

12 жовтня на каналі 1+1 пройшов перший ефір екстремального спортивно-розважального шоу "Вишка".

Поділитися:

12 жовтня на каналі 1+1 пройшов перший ефір екстремального спортивно-розважального шоу "Вишка".

У прямому ефірі першого епізоду за звання самого безстрашного билися 8 з 16 заявлених учасників: плавець Денис Силантьєв, співачка Санта Дімопулос, співак Олексій Матіас, фронтмен гурту ТНМК Олег "Фагот" Михайлюта, актор театру і кіно Віталій Борисюк, телеведуча Кароліна Ашіон, переможниця третього сезону шоу "Голос Країни" Ганна Ходоровська, актор і ведучий Євген Нікішин.

Цього дня зірки стрибали з трампліну, трьох, п'яти, семи з половиною і десяти метрових веж.

Після чого журі у складі трьох осіб: Дмитро Саутін, Тамара Токмачова та Володимир Зеленський, виставили учасникам оцінки. За результатами голосування журі, ніхто з учасників не став явним лідером стрибкової гонки першого ефіру, а глядацьке голосування остаточно "змішало карти" суддям. У результаті Олексій Матіас, Денис Силантьєв, Кароліна Ашінон і Санта Дімопулос опинилися перед необхідністю "перестрибувати" свою програму. Ілля Кваша, зірковий тренер шоу "Вишка", підтримував своїх підопічних як міг: давав останні настанови, підбадьорював, але...

Після "перестрибування" - за рішенням журі, зіркова команда залишилася без Санти і Кароліни.

Дівчата дуже емоційно сприйняли цю новину. Санта розплакалася, а Кароліна виглядала явно розгубленою. Ілля вирішив заспокоїти дівчат, але слова розради тільки посилили ефект. Червона футболка зіркового тренера перетворилася на "зоряну жилетку".

І хоч всі учасники до останнього вірили, що статися диво і дівчат залишать у шоу, цього не сталося. Такі правила.

У цей день Ілля пережив ще кілька спортивних стресів. Олег Михайлюта (Фагот) несподівано вирішив спробувати свої сили на десятиметріці. Незважаючи на те, що тренер застерігав його від цього вчинку, співак наполіг на своєму і стрибнув "солдатиком". Звичайно ж, це викликало гнівну реакцію суддів і самого Іллі. Але керуючись головною спортивною правилом - прийняв рішення, не відступай, - відносно Олега не було каральних дій. Поки обійшлися усним попередженням і вивченням ще одного важливого правила: слухай тренера!

Ганна Ходоровська виконувала стрибок шостого класу (стрибок з кистей). І незважаючи на те, що ще два місяці тому молода співачка навіть мріяти не могла про таке, саме її стрибок заслужив найбільше хвалебних слів з боку журі, тренерів та учасників.

Несподівано виявив себе відомий шоу-мен Євген Нікішин. Його не було найвидатнішу спортивну форму та підготовку до цих змагань посилило те, що Женя застудив м'язи спини. Поки трималося дію знеболюючих уколів, Євген жартував і сміявся, пізніше йому було вже не до сміху. Однак свій стрибок він виконав гідно, що не могли не відзначити всі члени журі.

Судячи з настрою журі, сексуальність наших учасниць не змогла врятувати їх від вибування. Залишилися категорії "страх" і "сміх". Хоча після першого ефіру вже нікому не було смішно.

У другому епізоді 19 жовтня о 20.00, стрибають: співачка і ведуча Оля Полякова, ведучий ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Анатолій Анатоліч, маестро Володимир Гришко, телеведуча Руслана Писанка, шоу-мен Євген Кошовий, учасник вокального шоу "Голос Країни" Арсен Мірзоян, олімпійська чемпіонка, фехтувальниця на шаблях Ольга Харлан, співак Василь Бондарчук.