Володимир і Олена Зеленські демонструють щирі почуття в новій фотосесії

Олена і Володимир Зеленські випромінюють кохання на нових фото | Новини | 1+1
Фото: Vogue UA, Paul Bellaart

Їхні погляди випромінюють кохання.

Поділитися:

Цього місяця дружина Президента України, Олена Зеленська, вперше стала головною героїнею модного глянцю. Вона знялася для кількох журналу Vogue, а також постала у стильних образах на його сторінках. 

Команда на чолі з фотографом відмовилася від постановочних кадрів, щоб показати Олену справжньою та природною. З тією ж метою на зйомку запросили Володимира Зеленського, доньку Олександру та сина Кирила. У колі найрідніших людей очі першої леді засяяли любов’ю.

«Зі зйомки ми цілком виключили фактор моди і стилю  — хотілося зняти непостановний портрет, правдивий, майже документальний,  — розповіла стиліст Юлія Пеліпас. — Щирий портрет — завжди найскладніший жанр, коли йдеться про зйомку політиків або громадських діячів. Проте, гадаю, ми його отримали — завдяки відкритості Олени». 

В інтерв’ю виданню Олена Зеленська розповіла, як змінилося її життя за останні півроку. Попри те, що статус першої леді в Україні радше представницький і не диктує жодних офіційних зобов’язань, вона сама вирішила взяти на себе громадське навантаження та підтримувати чоловіка. 

Я могла б жити звичним життям і надалі, відгородивши себе від проблем та інформаційних нападів, проте схотіла підтримати чоловіка: йому непросто на емоційному рівні і потрібна людина, яка буде поруч.

«Зокрема й фізично: наприклад, стояти пліч-о-пліч під час офіційних візитів, позуючи фотографам з усього світу, — й не зіпсувати кадр (Сміється)».

А ось своїх дітей Володимир та Олена прагнуть захистити від публічності та зберегти їхній звичний спосіб життя. 

«Нехай самі обирають, як їм жити. Старша донька, Саша, правда, вже знімалася у кіно  — але я сподіваюся, що далі вона у цій галузі не піде. У молодшого, Кирила, є шанс мати нормальне дитинство  — бавитися з іншими дітьми, займатися спортом, ходити у музичну школу, не привертаючи до себе надмірної уваги».

Ще більше цікавого про Олену Зеленську дізнавайся з відеосюжету:

Також не пропусти останні новини:

1. 

2. 

3. 

4. 

Новини по темі