Меланія Трамп у трояндовому пальті прикрашає Білий дім до Різдва

Меланія Трамп у трояндовому пальті прикрашає Білий дім до Різдва | Перша леді | 1+1
Фото: Getty Images

Свято наближається!

Поділитися:

Ще навіть не завершився листопад, а в Америці вже починається різдвяний сезон. Так, першими в атмосферу новорічних свят традиційно поринули мешканці Білого дому на чолі з першою леді США Меланією Трамп. Ба більше, дружина американського президента вже навіть придбала ялинку.

Святкове дерево Меланія зустріла у розкішному трояндовому пальті від DOLCE & GABBANA. Вбрання рясніє білими та червоними квітами із зеленим листям – вибір кольорів просто таки у дусі Різдва. Свій лук перша леді доповнила чорними чобітками на високих підборах від бренду Christian Louboutin.

Фото: Getty Images

До резиденції родини Трамп ялинка прибула на возі, у який були запряжені двоє коней. Певно, заради створення святкової атмосфери перша леді не шкодує жодних зусиль тож навіть приділяє увагу таким милим дрібницям.

Прикрашати Білий дім до Різдва – почесна місія дружини американського президента. Годі й казати, що світ завмирає в очікування перших знімків результату. Так, минулого року Меланія здивувала громадськість досить нестандартним дизайнерським рішенням. Тож поки чекаєш на цьогорічні декорації, поглянь, яким був Білий дім на Різдво рік тому:

Більше цікавого про Меланію Трамп читай тут:

1. 

2. 

3. 

4. 

Новини по темі