Всеукраїнський день дошкілля 2023: як привітати вихователів

Коли День вихователя 2023: найкращі привітання до свята
Freepik

Коли День працівника дошкільної освіти?

Поділитися:

Неможливо переоцінити важливість ролі дошкільних вихователів у розвитку дітей. Саме в дитячих садочках малюки вперше соціалізуються, навчаються та отримують базові навички, які будуть необхідними у подальшому житті. Коли Всеукраїнський День працівника дошкільної освіти?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як подолати дитячу агресію: поради психологині

День вихователя: історія свята

За постановою Кабінету Міністрів України від 13.04.2011 № 629 «Про затвердження Державної цільової соціальної програми розвитку дошкільної освіти на період до 2017 року» та резолюцією І Всеукраїнського з’їзду працівників дошкільної освіти, День працівника дошкільної освіти було встановлено як Всеукраїнське свято. Ініціатори події прагнули привернути увагу до проблем працівників дошкільної освіти, а також популяризувати професію.

Коли День працівника дошкільної освіти 2023

Традиційно дата свята припадає на останню неділю вересня. Цьогоріч, у 2023 році, вихователів будемо вітати 24 вересня. Деякі заклади дотримуються єдиної дати та щорічно справляють професійне свято 27 вересня.

День вихователя: привітання

► Вітаємо вас, дорогі вихователі, зі святом! Ваша робота — це мистецтво виховання, і ви майстри на цьому шляху. Бажаємо вам безмежної енергії, терпіння та наснаги.

► У цей особливий день хочемо відзначити вашу надзвичайну роботу, дорогі вихователі! Ви робите наше життя кращим, формуючи основи знань та навичок у наших дітей. Нехай вас супроводжує щастя та гордість за свою професію!

► Сьогодні – ваше свято, дорогі вчителі дошкільних закладів! Ваша праця важлива і невід'ємна для кожної дитини. Нехай ваша енергія і відданість завжди залишаються з вами, і кожен день буде наповнений дитячим сміхом!

► Дорогі вихователі! Вітаємо вас з Днем працівника дошкільної освіти! Ваша турбота та тепло створюють найкращі умови для розвитку дітей. Нехай ця професія завжди приносить вам радість та задоволення!

► День працівника дошкільної освіти — це нагадування, наскільки важлива ваша робота для суспільства. Ви допомагаєте дітям вирости здоровими, розумними і творчими особистостями. Бажаємо вам подальших успіхів у цьому благородному завданні!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як батькам побороти надмірну тривожність: дізналися ведучі "Сніданок. Вихідний"

День вихователя: листівки до свята

З днем вихователя привітання

З днем вихователя привітання

З днем вихователя привітання

З днем вихователя привітання

Фото — Freepik.

Новини по темі