Юзик із Кварталу: Листи до Діда Мороза діти кладуть в холодильник

Юзик із Кварталу: Листи до Діда Мороза діти кладуть в холодильник

Юрій Корявченков із "Кварталу-95" виховує трьох дітлахів і робить усе можливе, аби вони були найщасливішими

Поділитися:

Юрій Корявченков із "Кварталу-95" виховує трьох дітлахів і робить усе можливе, аби вони були найщасливішими та якомога довше вірили в дива.

Кожної зими Андрійко, Маргарита й Маріанна пишуть Діду Морозу, а зірковий татусь турбується, аби чарівник обов'язково отримав послання від малечі.

"Поки ще діти маленькі і, звичайно ж, вірять у Діда Мороза. Тому обов'язково пишуть листи, які кладуть до морозилки в холодильник. А уважний Дід Мороз їх читає і приносить подарунки", - розповів Юзик сайту 1plus1.ua під час зйомок "Новорічного Вечірнього Кварталу". А також зізнався, що у його дитинстві зв'язок із святковим дідом був не настільки налагодженим. Тож конвертів до резиденції він не надсилав ніколи.

"Напевно, ми жили в той час, коли писати не було можливості. Або просто Дід Мороз не залітав, щоб забрати листи. Тому все відбувалося через батьків. Я казав їм, про що мрію. І вони чи-то з допомогою Діда Мороза, чи-то без здійснювали ці бажання", - згадав Корявченков.

А що сам Юзик та інші актори гумористичної студії замовили собі під ялику, дізнавайтеся уже в "Новорічному Вечірньому Кварталі" 31 грудня на "1+1".  

Читай також: Як "кварталівці" радять боротися з новорічним похміллям

Новини по темі