Маленька дівчинка спародіювала скандальний монолог із серіалу Слуга народу

Маленька дівчинка спародіювала скандальний монолог із серіалу Слуга народу

У суботу на "1+1" відбувся "Зимовий Кубок" "Ліги сміху", у якому взяли участь усі команди сезону.

Поділитися:

У суботу, 9 січня, на "1+1" відбувся "Зимовий Кубок" проекту "Кварталу 95" "Ліга сміху", у якому взяли участь усі команди сезону. Тож на улюблену сцену чемпіонату країни з гумору повернулися й вихованці Юрія Горбунова "VIP.Тернопіль".

Цікаво, що перед глядачами вони виступали не лише в традиційному складі - спеціально для свого номеру колектив запросив талановите дівча.

Так, до мікрофону маленька гостя команди "VIP.Тернопіль" виїхала на велосипеді, як Василь Голобородько у комедії "Слуга народу". А потім у стилі емоційного монологу персонажа Володимира Зеленського висловилася про наболіле – дитячий садок і вихователів.

"Дістало все! Дістало! Цей садочок, цей розпорядок дня. Діти тільки сидять і їдять, їдять і сидять. Кругом одні педагоги. От мене б хоч на годину на місце виховательки. Комочки в манці – геть! Сонний час – геть! Віршики на стільчиках – геть. Щоб дитина хоч один день побула як вихователька, а вихователька як звичайна дитина", - звернулася до зали героїня замальовки про вплив телебачення на людей.

Детальніше дивіться у відео онлайн:

Новини по темі