У фіналі спецсезону «Ліги Сміху» виступлять найкращі команди України

У фіналі спецсезону «Ліги Сміху» виступлять найкращі команди України

Завтра на ТЕТ покажуть завершальний випуск!

Поділитися:

Уже завтра, 30 грудня, о 20:00 телеканал ТЕТ разом з фіналом спецсезону «Ліги Сміху» зарядять святковим настроєм і продемонструють справжні таланти українського гумору. На глядачів чекають виступи улюблених команд, а завершальний випуск порадує актуальністю та жартами про «наболіле».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гострий гумор від «Вечірнього Кварталу» та об’єднання родин у «Сніданку з 1+1»: що покаже «1+1 Україна» у переддень Нового року

У фіналі проєкту «Ліга Сміху» покажуть свої виступи команди: «Горобчик», «В активному пошуку», «30+», «Дніпро», «СМТ», «Вінницькі», «Ветерани космічних військ», «Тріо різні», «ХПЗЯ».

Оцінюватимуть імпровізації гумористів Станіслав Боклан, Маша Єфросиніна, Володимир Дантес, Олександр Пікалов, Юрій Ткач, Наталія Могилевська та Гарік Корогодський.

Ліга Сміху

Крім того, до тренерів долучилися журі, українські знаменитості, які зараз ведуть активну волонтерську діяльність і наближають перемогу: засновниця фонду допомоги армії «Волонтерська сотня» Олена Масоріна, лікарка і волонтерка Наталя Лелюх, волонтер Олексій Мачанов, ідейник фундації «Митці» Ігор Діденко, волонтерка Даша Астафʼєва.     

А зірковий гість шоу Віктор Павлік супроводить фіналістів у блоці з музичною імпровізацією.

Ліга Сміху

Наприкінці фіналу шоу буде обрано команду-лідера, яка розсмішить глядачів найбільше. Спецсезон «Ліги Сміху» прагнув підтримати бойовий дух українців і підняти настрій актуальним гумором, який покаже сьогодення — тому складова змагань була умовною, адже всі коміки зібралися з однією великою метою. Також тренери покажуть свій оригінальний виступ зі святковою тематикою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переклад промови президента від Поворознюка, фантазії Боклана про світ без русні та виступи Пивоварова і Тіни Кароль: яким буде новорічний «Вечірній Квартал» на телеканалі 1+1 Україна

Ліга Сміху

Жартуємо до перемоги з «Лігою Сміху» в пʼятницю о 20:00 на телеканалі ТЕТ. Не пропустіть фінал!