П'ятдесят відтінків свободи, Перевізник та інші кінохіти: що подивитись на вихідних на 1+1 Україна

Які фільми покажуть на цих вихідних на 1+1 Україна - телепрограма
Кадр з фільму

Подорож у майбутнє, кохання та небезпечні місії Джейсона Стетхема: дивіться улюблені кінохіти від 1+1 Україна вже на цих вихідних

Поділитися:

Цієї суботи та неділі на вас чекає захоплива пригода Марті МакФлая, що мандрує часом, романтична історія Анастейши та Крістіана і екшн-бойовик із Джейсоном Стетхемом у головній ролі. Не пропусти серію культових фільмів на 1+1 Україна.

Назад у майбутнє

Коли дивитись: 19 жовтня субота о 8:20 на телеканалі 1+1 Україна

Марті МакФлай - звичайний підліток із проблемами в школі та сім'ї, який товаришує з ексцентричним ученим Доктором Емметом Брауном. Док винаходить машину часу на базі автомобіля DeLorean. Через непередбачувані обставини Марті випадково переноситься в минуле на 30 років. Там він стикається з безліччю труднощів, які ставлять під загрозу його власне існування. Марті мусить знайти спосіб повернутися додому, не порушивши плин часу та не змінюючи долі людей, яких зустрічає.

назад у майбутнє
Кадр з фільму

 

Назад у майбутнє 2

 

Коли дивитись: 19 жовтня субота о 10:50 на телеканалі 1+1 Україна

Це друга частина культової трилогії, яка продовжує пригоди Марті Макфлая та його друга, винахідника Дока Брауна. Після того, як їм вдалося змінити минуле, герої вирушають у майбутнє, щоб запобігти новим проблемам. Однак навіть найменші зміни в часовому континуумі можуть мати катастрофічні наслідки, і тепер вони мають виправити помилки, які можуть знищити їхнє сьогодення.

кінохіти
Кадр з фільму

Назад у майбутнє 3

Коли дивитись: 20 жовтня неділя о 12:55 на телеканалі 1+1 Україна

Третя частина культової трилогії продовжує пригоди Марті МакФлая та доктора Еммета Брауна, які тепер опиняються на Дикому Заході у 1885 році. Марті мусить повернути свого друга додому, одночасно намагаючись уникнути смертельної дуелі з місцевим бандитом. Сповнений гумору, неочікуваних поворотів і духу пригод, цей фільм завершує історію подорожей у часі з неочікуваними розв'язками.

кінохіти
Кадр з фільму

П'ятдесят відтінків свободи

Коли дивитись: 19 жовтня субота о 23:00 на телеканалі 1+1 Україна

Заключна частина популярної романтичної трилогії продовжує історію кохання Крістіана Грея та Анастейші Стіл. Подружжя насолоджується сімейним життям, але їхні стосунки знову проходять через випробування через несподівані події. Пара намагається подолати нові виклики, розвиваючи свої стосунки та вчиться бути сильними перед лицем небезпеки та незгод.

кінохіти
Кадр з фільму

Перевізник

Коли дивитись: 20 жовтня неділя о 15:15 на телеканалі 1+1 Україна

Франк Мартін – професійний перевізник, який готовий доставити будь-який вантаж за будь-яких умов, дотримуючись суворих правил: не змінювати умов угоди, не задавати запитань і ніколи не відкривати вантаж. Живучи на межі закону, Франк уникає емоційних прив'язок, але одного разу його звична схема дає збій, коли він виявляє, що його черговий вантаж – це людина. Це відкриття змушує його порушити власні правила, внаслідок чого він опиняється втягнутим у небезпечні обставини.

кінохіти
Кадр з фільму

Перевізник 2

Коли дивитись: 20 жовтня неділя о 17:10 на телеканалі 1+1 Україна

У другій частині Франк Мартін приймає нове завдання – працювати водієм для заможної родини. Його спокійна рутина переривається, коли викрадають маленького сина цієї сім'ї. Франк вирішує самостійно врятувати хлопчика, але згодом виявляє, що за викраденням стоїть глобальна змова з метою поширення смертельного вірусу. Тепер Франку доведеться використати свої навички, щоб запобігти катастрофі.

кінохіти
Кадр з фільму

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сучасне українське кіно та культові стрічки, які стали культурною спадщиною: 1+1 Україна запускає проєкт Аргумент кіно з ведучим Єгором Гордєєвим

Новини по темі