Юрій Горбунов про "Лігу сміху": "Тепер у номерах команд візьмуть участь тренери"

Юрій Горбунов про "Лігу сміху": "Тепер у номерах команд візьмуть участь тренери"

Цієї суботи, 4 квітня, о 21:00 глядачі "1+1" побачать другий епізод наймасштабнішого гумористичного проекту країни "Ліга сміху"

Поділитися:

Цієї суботи, 4 квітня, о 21:00 глядачі "1+1" побачать другий епізод наймасштабнішого гумористичного проекту країни "Ліга сміху".

Один із зіркових суддів цього шоу, телеведучий нашого каналу Юрій Горбунов інтригує: жарти наступного ефіру без сумніву продовжать життя людям біля екранів. Зірка "1+1" із усмішкою згадує, щопісля другого знімального дня 48 годин повертався до свого традиційного ритму.

"Це було неймовірно круто, важко, смішно й водночас цікаво. Я після тих зйомок два дні не міг відійти. Цей випуск відрізнятиметься від попереднього. У номерах кожної команди візьмуть участь тренери. Так ось, ми дуже серйозно й напружено готувалися до тих  виступів. Безперервно працювали, репетирували, змінювали тексти. А під час зйомок не тільки оцінювали й реагували на жарти інших команд, а й хвилювалися за своїх", - згадав Юрій Горбунов.

Також популярний ведучий наголосив, що не втомлюється дивуватися талантові учасників проекту і навіть розповів, як визначає рівень їхніх дотепів.

"Як каже головний редактор проекту Андрій Чивурін: "Я завжди порівнюю гумористів із собою. Запитую, чи зміг би я вигадати такий жарт?" Так ось. Я би не зміг, тому захоплююся цими молодими людьми. Звичайно, команди є різні. Є ті, що мають досвід, є ті, що тільки-но починають. Але, з упевненістю можу сказати, що на цьому шоу тільки дуже добротний гумор", - зінався Горбунов.

Юрій щасливий бути частиною такого грандіозного проекту і вважає, що "Ліга сміху" - чудова альтернатива КВК. Окрім того, тут його оточують близькі за духом люди. Зірки, для яких покращення настрою глядачам не лише робота, а єдиноможливий стиль життя.

"Ми з Потапом давно дружимо, тому завжди сміємося поза зйомками і під час них. А поруч зі мною в кріслі сидить Сивохо. Із ним теж не доводиться сумувати. А праворуч – дивовижна Лєночка…  Взагалі судді в нашому проекті  – це такий моноліт, де не треба нікого тягнути за язик, щоби пожартувати", - сказав Юрій.

Дивіться другий епізод "Ліги сміху" цієї суботи о 21:00 на "1+1".

Наступної середи, 8 квітня, на сайті "Івона" відбудеться онлайн-конференція з Юрієм Горбуновим. Ставити свої питання можна тут.