З грибами та сиром: як приготувати запечені деруни - покроковий рецепт від Єгора Гордєєва
Пропонуємо вашій увазі рецепт смачних українських дерунів з грибами та сиром, який смакуватиме кожному.
Українська кухня багата неймовірними стравами. Однією з найособливіших по праву вважаються деруни. У Сніданку з 1+1 Єгор Гордєєв поділився унікальним рецептом, який можна подавати будь з чим.
Як приготувати запечені деруни з грибами і сиром
►Інгредієнти:
- картопля — 0,7 кг
- гриби — 300 г
- цибуля — 1 шт.
- твердий сир — 50 г
- яйце — 2 шт.
- майонез — 1 ст.л.
- борошно — 2 ст.л.
- зелень — 20 г
- сіль, перець
- олія — 2 ч.л
Українські деруни з грибами і сиром: рецепт приготування
►Спосіб приготування:
- Натерти картоплю та викласти в окрему ємність. Додати борошно, яйце та майонез. Ретельно змішати інгредієнти.
- Викласти начинку на деруни в ємність для запікання. Додати зверху обсмажені гриби та покрити натертим твердим сиром.
- Випікати при температурі 200º близько 30 хвилин.
Більше рецептів дивіться у ранковому проєкті Сніданок з 1+1, який виходить у будні з 6:30 до 10:00 на 1+1 Україна.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 продукти, які варто включити в раціон, щоб відростити довге волосся
Новини по темі
Гості будуть у захваті: рецепт закуски з часниковим багетом та червоною ікрою, яка зникне зі столу першою
«В ЖП через Голую П.»: українців зворушив новий ресторан у Херсоні, де страви повертають щемливі спогади про довоєнне минуле
Секрети зимових суперфудів: 5 продуктів, які варто їсти взимку, щоб мати міцний імунітет
В традиційних українських вишиванках: Неля Шовкопляс і Єгор Гордєєв замилували святковими образами у різдвяному ефірі Сніданку з 1+1