З грибами та сиром: як приготувати запечені деруни - покроковий рецепт від Єгора Гордєєва

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Як приготувати запечені деруни: рецепт з грибами та сиром
Freepik

Пропонуємо вашій увазі рецепт смачних українських дерунів з грибами та сиром, який смакуватиме кожному.

Поділитися:

Українська кухня багата неймовірними стравами. Однією з найособливіших по праву вважаються деруни. У Сніданку з 1+1 Єгор Гордєєв поділився унікальним рецептом, який можна подавати будь з чим.

Як приготувати запечені деруни з грибами і сиром

►Інгредієнти:

  • картопля — 0,7 кг
  • гриби — 300 г
  • цибуля — 1 шт.
  • твердий сир — 50 г
  • яйце — 2 шт.
  • майонез — 1 ст.л.
  • борошно — 2 ст.л.
  • зелень — 20 г
  • сіль, перець
  • олія — 2 ч.л

Українські деруни з грибами і сиром: рецепт приготування

►Спосіб приготування: 

  1. Натерти картоплю та викласти в окрему ємність. Додати борошно, яйце та майонез. Ретельно змішати інгредієнти.
  2. Викласти начинку на деруни в ємність для запікання. Додати зверху обсмажені гриби та покрити натертим твердим сиром.
  3. Випікати при температурі 200º близько 30 хвилин.

Більше рецептів дивіться у ранковому проєкті Сніданок з 1+1, який виходить у будні з 6:30 до 10:00 на 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 продукти, які варто включити в раціон, щоб відростити довге волосся

Новини по темі