З Днем батька: привітання у віршах, прозі та картинках

Привітання для тата на день батька у віршах, картинках і прозі

Привітання до Дня батька у віршах, прозі та картинках.

Поділитися:

День батька - це особливий день, присвячений відзначенню важливої ролі батька в родині та житті дітей.  В Україні День тата святкують у третю неділю червня. В цьому 2024 році він припадає на 16 червня. Це свято надає можливість дітям і дорослим виразити свою вдячність і повагу до своїх батьків. А також це ідеальний  час, коли можна сказати своїм батькам, наскільки вони важливі, і подякувати за все, що вони роблять.

Привітання у віршах

►З Днем батька, любий тату мій
Тобі я шлю вітання щирі
Ти захисник, герой, наставник
Завжди з тобою серце в мирі
Від тебе мудрість і терпіння
Я вчуся день у день приймати
Твої слова — це скарб безцінний
Що допоможе світ пізнати.

►Ти – сила і мудрість в родині
З тобою ми завжди спокійні й щасливі
Твоя підтримка – сонця промінь ясний
І усмішка завжди прекрасна
Нехай вона твої вуста не покидає
А щастя двері завжди відчиняє.

►З Днем батька, любий тато
Ти – наш ангел охоронець, свято
Серце твоє теплом нас гріє
Ніхто окрім тебе так вірно не вміє
Любити життя і ловити моменти
Навчати і слухати рідних людей
Підтримка, турбота, і мудрість батьківська
Завжди будуть в пам'яті твоїх дітей 

Привітання у прозі

Дорогий тату! Вітаю тебе з Днем батька! Ти для мене завжди був і залишаєшся надійною опорою, прикладом сили, мудрості та безумовної любові. Твої поради завжди влучні, твої дії - справедливі, а твоє серце - безмежно добре.

►Дякую тобі за все, що ти робиш для нашої родини. Твоя підтримка і турбота неоціненні. З тобою я завжди почуваюся захищеною і впевненою у завтрашньому дні. Бажаю тобі міцного здоров'я, щастя, успіхів у всіх починаннях і довгих років життя. Нехай кожен день буде наповнений радістю, теплом і любов'ю. Ти – найкращий тато у світі, і я безмежно щаслива, що саме ти є моїм батьком.

Вітаю тебе з Днем батька! Ти завжди був і залишаєшся нашим найвірнішим другом, мудрим наставником і надійним захисником. Твоя любов, турбота та підтримка роблять наші дні яскравішими і теплішими. Дякую тобі за все, що ти для нас робиш. Нехай здоров'я, щастя і радість завжди будуть твоїми супутниками. Бажаю тобі здійснення всіх мрій і планів, благополуччя і миру в душі. Ти – найкращий тато у світі, і ми дуже пишаємося тобою!

Любий татусю! Вітаю тебе з Днем батька! Ти для мене не просто батько, ти – мій друг, порадник і герой. Завжди відчуваю твою підтримку і турботу, завдяки тобі я вірю в себе і свої сили. Твоя мудрість, сила і безмежна любов надихають мене кожного дня.

►Бажаю тобі здоров'я, радості і безліч щасливих моментів. Нехай у твоєму житті буде багато світлих днів, а всі мрії здійснюються. Дякую за все, що ти робиш для нашої родини. Ти – найкращий батько у світі, і я пишаюся тим, що ти мій тато.

Привітання у картинках 

Привітання з Днем батька - 1+1

Привітання з Днем батька картинки - 1+1

З Міжнародним днем батька вітання - 1+1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новини по темі