З рожевим волоссям у Туреччині: alyona alyona святкує 30-річчя

Реперка alyona alyona сьогодні святкує 30-річчя. День народження alyona alyona
Instagram alyona alyona

Реперка alyona alyona сьогодні святкує 30-річчя.

Поділитися:

14 червня українська реперка alyona alyona святкує свій 30-й День народження. Наразі зірка перебуває в Туреччині на відпочинку. Про свій День народження та думки щодо свого нового віку alyona alyona написала у соцмережах.

Фото: соцмережі alyona alyona

Реперка, яка нещодавно пофарбувала волосся в рожевий колір, зазначає, що хоча їй сьогодні виповнилося 30, всередині їй все так само 20. Але її сьогоднішній вік ­— це своєрідний зріз, так, «ніби пів життя за плечима». alyona alyona відзначила, що сьогодні почувається щасливою: вона кохає і кохана, любить Україну, вдячна своїй команді, яка допомагає їй робити круті робочі проєкти.

Фото: соцмережі alona alyona

Не все вдалося зробити до 30-ти років, зізнається alyona alyona. Зокрема – схуднути на 29 кг. Але все ще попереду, вірить зірка:

«Всім, хто читає цей пост, я щиро бажаю вірити в себе, любити себе і знати, що у вас все вийде, як вийшло і ще вийде в мене. Люблю людей. Люблю всіх вас. Назавжди ваша, alyona alyona».

З Днем народження alyona alyona вже встигли привітати відомі українці: Анатолій Анатолійович, Христина Соловій, Тарас Цимбалюк, Андрій Бідняков, Mamarika, Леся Нікітюк.

Новини по темі