Кінохіти з Томом Крузом і Сандрою Буллок: які фільми подивитися цієї неділі на 1+1 Україна

З Томом Крузом і Сандрою Буллок: фільми, які покажуть на 1+1 Україна 22 вересня
instagram/topgunmovie

На 1+1 Україна покажуть романтично-пригодницьку комедію з Сандрою Буллок та військово-драматичний бойовик з Томом Крузом

Поділитися:

Неділя, 22 вересня, 13:00 — Загублене місто

Після смерті свого чоловіка-археолога, Лоретта Сейдж стає самітницею і зосереджується на написанні любовно-пригодницьких романів за участю доктора Анджели Лавмор та безстрашного мисливця за скарбами Деша МакМегона, чию роль на всіх презентаціях та на обкладинці виконує актор і секс-символ сучасності Алан Кепрісон. Коли божевільний мільярдер Ебігейл Фейрфакс викрадає Лоретту, маючи намір за допомогою неї розшукати скарби загубленого міста, Алан, упевнений, що здатний бути героєм не лише в художніх романах, наважується на небезпечну рятувальну місію.

Неділя, 22 вересня, 18:20 — Топ Ґан: Меверік

Піт Мітчелл на прізвисько Меверік більше 30 років залишається одним з кращих пілотів ВМФ: безстрашний льотчик-випробувач, він розширює межі можливого і старанно уникає підвищення в званні, яке змусило б його приземлитися назавжди. Приступивши до підготовки загону випускників «Топ Ган» для спеціальної місії, Меверік зустрічає лейтенанта Бредлі Бредшоу - сина свого покійного друга, лейтенанта Ніка Бредшоу. Попереду — невизначеність, за спиною минулого Меверик змушений протистояти своїм глибинним страхам, які загрожують ожити в рамках місії, що вимагає виняткової самовідданості від тих, хто буде призначений на виліт.

Маверік

Неділя, 22 вересня, 23:00 — Найкращий стрілець

У центрі сюжету — молодий, талановитий, але дещо недисциплінований пілот Піт «Меверік» Мітчелл. Його безстрашність і майстерність у повітрі вражають, але часто призводять до ризикованих ситуацій. Після чергового порушення правил, Меверік потрапляє до елітного училища льотчиків "Топ Ган". Там він змушений змагатися з найкращими асами ВМС США, відточуючи свої навички до досконалості. Паралельно з цим, Меверік закохується в чарівну інструкторку Чарлі. Проте трагічні події змушують героя переосмислити свої пріорітети.

Найкращий стрілець

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На телеканалі 1+1 Україна та онлайн: де і коли дивитися проєкт Клуб 1%

Новини по темі