На телеканалі 1+1 Україна та онлайн: де і коли дивитися проєкт Клуб 1%

КЛУБ 1%
Дивитися
Клуб 1%: де і коли дивитися інтелектуальну гру на телеканалі 1+1 Україна та онлайн
1+1 media

Прем'єра Клуб 1% вже цієї неділі: де і коли дивитись новий масштабний проєкт телеканалу 1+1 Україна

Поділитися:

22 вересня о 21:00 на телеканалі 1+1 Україна відбудеться прем'єра нового масштабного проєкту Клуб 1%.

Це нетривіальна гра, де інтелект вимірюється не лише знаннями в певних галузях, а й розвитком ваших когнітивних функцій. За невеликий час свого існування, вона стала справжнім світовим феноменом. Великий високотехнологічний павільйон, 1200 учасників з різних куточків України й найцікавіші питання на визначення рівня кмітливості — це те, що очікує телеглядачів каналу 1+1 Україна вже за кілька днів.

Серед 100 учасників лише переможець зможе довести, що його інтелект перевершує інтелект 99% українців. Для цього йому потрібно буде дати правильну відповідь на низку питань різної складності, а також — фінальне, яке стане справжнім викликом навіть для найерудованіших. Переможець отримає не лише грошову винагороду, а й можливість реалізувати свою найзаповітнішу мрію.

Клуб 1%
1+1 media

Де та коли дивитись проєкт Клуб 1%

Прем’єра Клубу 1% відбудеться 22 вересня о 21:00 на телеканалі 1+1 Україна. Проєкт також буде доступний для перегляду на платформі MEGOGO, де глядачі навіть зможуть зануритись в інтерактивну версію гри. Окрім цього, дивитись Клуб 1% онлайн також можна буде на сайті 1plus1

Клуб 1%
1+1 media

Адже однією з особливостей Клубу 1% є саме інтерактивний формат, що дозволяє не лише стежити за подіями на екрані, але й активно брати участь у грі. Кожен глядач зможе стати частиною цього унікального проєкту — перевірити свою кмітливість у режимі реального часу на платформі MEGOGO й отримати можливість виграти призи. Серед подарунків — безкоштовна передплата на MEGOGO, що дозволить насолоджуватися контентом платформи без обмежень або ж авторський курс від 1+1 media school.

А ви готові перевірити свій інтелект? Не пропустіть 22 вересня о 21:00 на 1+1 Україна прем'єру захопливої інтелектуальної гри Клуб 1% та дізнайтесь першими, хто з учасників зможе розгадати питання, на яке правильно відповів лише 1% українців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На 1+1 Україна стартує новий масштабний проєкт Клуб 1%: правила інтелектуальної гри, яка не просто вразить, а стане викликом для вашого логічного мислення

Новини по темі