За що українські зірки люблять Карпати

Чому українські зірки люблять Карпати | Туризм | 1+1
Фото: Ростислав Ріпка

Чим вони полонили їхнє серце?

Поділитися:

Нещодавно на телеекранах «прогримів» комедійний серіал про невгамовних гуцулів, які поїхали підкорювати столицю. Втім, якщо серіальні жителі «Великих Вуйок» поспішали до Києва, реальні мешканці мегаполісу мріють про відпочинок у горах.

Отож на прем’єрі пригодницької стрічки 1plus1.ua вирішив запитати зірок, за що вони люблять Карпати. І вони без вагань поділилися атмосферними спогадами та незабутніми історіями…

Співачка Надія Мейхер

«Карпати приваблюють особливим духом, який там панує – він містичний. До слова, мій чоловік із Петербурга. І коли у нас був цукерково-букетний період, я запросила його в подорож Західною Україною, де кожна прогулянка виявилася чарівною. Також окрім карпатської природи подобаються старі дерев’яні церкви та місцева кухня. Обожнюю банош із сиром!».

Фото: Юлія Лисенко

Учасник «Танців з зірками» Женя Кот

«Улітку, під час турне я проїхав майже всю Європу – від України до Барселони. В Карпатах був проїздом, але, хочу сказати, що жодне закордонне місто, жодна природа не вразила мене так, як наша. Ми зупинилися, спустилися до гірської річки, поплавали там. Словом, я вперше побував у Карпатах, але залишився настільки вражений, що словами не передати».

Прима-балерина, суддя «Танців з зірками» Катерина Кухар

«Це місце з бездоганним повітрям і природою, тому в горах ти завжди наповнюєшся силою. Коли я прогулювалася місцевими лісами, вони здалися якимись містичними. Думаю, моя Мавка з «Лісової пісні» також родом із гірських нетрів. Їх особлива атмосфера інтригує, наповнює, заворожує і підкріплює мій містичний образ».

Актор «Великих Вуйок» Назар Задніпровський

«Моя мама із Прикарпаття – місто Болехів, що поряд зі Стриєм в Івано-Франківській області. За станом здоров’я часто їжджу до Сваляви, щоб напитися мінеральної води, тому Карпати для мене – ідеальне місце відпочинку.

Люблю спокій та свіже повітря більше, ніж адреналін. Навіть коли їдемо з дружиною та сином до Буковеля, вони катаються на лижах, а я культурно відпочиваю. Щодо місцевої кухні, найкраще смакує банош. Втім, ближчі страви з Полтавщини та Черкащини». 

Актор «Великих Вуйок» Артур Логай

«З Карпатами в мене асоціюється Славське. І хоча там неідеальна дорога, їхати краще власною автівкою. На під’їзді до селища починається краса, яка перехоплює подих. Ти не ймеш віри, що це Україна, адже ландшафт неможливо описати словами.

Побував я там улітку, коли в Києві була спека близько +30, а біля Славського – максимум +12. Такий ковток свіжого повітря просто необхідний після палючого міського сонця! А ще ця мандрівка нагадує мені про кохану. Ми були на відстані – і я дуже сумував, тому без роздумів вирушив у подорож».

Нагадаємо, що раніше ведучі 1+1 розповідали про улюблені місця в Карпатах. Переходь за посиланням і надихайся!

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

  1.  
  2.  
  3.  
  4.  
  5.  

Новини по темі