“Зараз я не та Аня, на якій одружився мій чоловік”: Ганна Маляр в “Пісні мого життя” на “1+1 Україна” поділилася, чи вплинула війна на її шлюб

Учасники "Пісні мого життя" Ганна Маляр та Андрій Ісаєнко поділились зворушливими історіями

Поділитися:

Вчора на телеканалі “1+1 Україна” відбулася прем’єра проєкту “Пісня мого життя” із ведучою Катериною Осадчою. За правилами проєкту, зіркові учасники та лідери думок загадують пісні, що асоціюються у них з певним важливим періодом життя, а сучасні українські артисти виконують їх на сцені.

В першому епізоді з’явилися екс-заступниця міністра оборони України Ганна Маляр, зірка серіалу  “Жіночий лікар. Нове життя” Андрій Ісаєнко, співачка і фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна та військовослужбовець Олександр Ляшук з котом на прізвисько Шайба. Під час випуску герої розказали про пісні, які асоціюються у них з певним моментами життя.

Актор Андрій Ісаєнко розповів щемливу історію зі свого життя, яка змусила глядачів у залі розчулитися до сліз. Андрій загадав пісню гурту Скрябін “Старі фотографії” і поділився, що ця пісня є саундтреком його дитинства, аде водночас нагадує про одну з найболючіших втрат.

“В цій пісні багато про дитинство і кайфові круті часи. У Запоріжжі в мене був найкращий друг, якого також звали Андрій. Ми вчилися з ним в одному класі, жили в одному дворі і через цю дружбу я напевно не переїхав в нову квартиру з батьками, а до 15 років жив з бабусею. Він був тією єдиною людиною, з якою я міг говорити про все на світі. Коли я почув цю пісню вперше, то відразу зрозумів, що вона асоціюється з Андрієм і нашими безтурботними часами. Два роки тому, коли почалася війна, ми з театром на Подолі були в Ризі. На свій 36-й день народження він подзвонив мені і сказав: “Чомусь я відчуваю, що повинен подзвонити всім близьким”. Ми проговорили 2,5 години, чого зазвичай не робили. За два дні мені написав ще один наш друг, що Андрій помер. Я в це не повірив. Виявилося, що опівночі у нього відірвався тромб. На жаль, через виставу я не зміг поїхати на похорон. В той день я зайшов в магазин і в когось з телефону заграла саме ця пісня. Я не міг в це повірити, адже знаходився за декілька тисяч кілометрів від Запоріжжя”, - розказав Андрій Ісаєнко.

Ніхто з зірок не зміг відгадати, що ця пісня належить саме Андрію Ісаєнку.

Наступною про свою пісню розповіла Ганна Маляр. Екс-заступниця загадала пісню, яка є саундтреком до фільму “Красуня” Roxette - “It Must Have Been Love”.

“Я ніколи цього не говорила, але в підлітковому віці я була членом київського клубу фанатів гурту Roxette. Я збирала свою колекцію з касет і матеріалів про цю групу. В мене в Києві була друга за розмірами колекція, тому що всі знайомі, одноклассники знали про моє захоплення і приносили все, що тільки можна було про них знайти. Я мріяла потрапити на їхній концерт, і моя мрія одного разу все ж таки збулася. Мені було 30 років, коли я сиділа у першому ряду під час виступу Roxette у Києві. Пам’ятаю свої відчуття тоді, адже в першому ряду зібралися вже дорослі фани цього проєкту. Ми не танцювали, не співали, а просто заворожено дивилися на те, як здійснюється наша мрія. Для мене той концерт був прикладом міцності людини, адже тоді солістка виступала майже 2 години, без перерви після того, як їй зробили операцію на мозку”, - каже Ганна Маляр.

До студії Ганна принесла коробку з частиною матеріалів, які змогла зберегти. В колекції залишилися касети, вирізки з журналів і пісенник, записи в якому датуються 1 січня 1990 року.

Поділилася Ганна Маляр і історію стосунків зі своїм чоловіком. Катерина Осадча запитала у Ганни, чи пов’язує вона одну з пісень гурту зі стосунками зі своїм коханим, на що вона відповіла:

“Звісно, всі пісні, які зв’язані з побаченнями ми вважаємо своїми. Ми з чоловіком досі разом, але війна не обійшла випробовуваннями нашу родину. Моя робота звісно наклала відбиток на характер. Зараз я не та Аня, на якій одружився мій чоловік. Це дві різні людини. Знаю точно, що ті люди, які пройшли фронт змінюються, і коли вони побачаться зі своїми рідними, то теж усвідомлять, що це не та людина, з якою вони починали стосунки. Тому ми з чоловіком долали певні речі, адже потрібно сприймати людину іншою в тих обставинах, в які вона потрапила”, - каже Ганна.

Які ще пісні загадали зірки дивіться за посиланням

Нагадаємо, в проєкті “Пісня мого життя” взяли участь ведуча ТСН Соломія Вітвіцька, актор Артемій Єгоров, акторка і телеведуча Ксенія Мішина, співачка Оля Полякова, тренер “Голосу країни” та продюсер Іван Клименко, співачка Наталя Могилевська, спортсмен Жан Беленюк, оборонець Маріуполя Михайло Діанов, гімнастка Ганна Різатдінова і багато інших. Також, під час ефірів в студії з’являться молоді сучасні виконавці, які встигли завоювати любов українців. Так під час проєкту на сцені заспіває співачка Лілу45, фіналіст “Голосу країни-11” і військовослужбовець Давід Маскіса, співачка INGRID, блогер Влад Шериф, Otoy, Phil IT і багато інших.

Дистриб'ютором цього форматного проєкту є компанія ITV Studios. Виробництвом проєкту займатиметься команда 1+1 media Big Brave Events на чолі з продюсером Володимиром Завадюком. Партнер проєкту - Film.ua.

Саундтреком самої програми “Пісня мого життя” стала пісня “Говори” співачки Марти Липчей, і саме завдяки ініціативі Марти в проєкті зʼявилася особлива благодійна рубрика під назвою “Мрія заради життя”. В ній на телеглядачів чекає 10 окремих історій про звичайних людей, які надихають всю Україну. Це історії військових, волонтерів, психологів, а також людей, які були на фронті чи  бачили війну на власні очі. В кожному епізоді Марта Липчей та ведуча проєкту Катерина Осадча за підтримки мецената Андрія Мацоли роблять конкретні справи для героїв рубрики – і для них це часто справжні маленькі дива, які допомагають здійснити їхні мрії.

Дивіться прем’єру “Пісні мого життя” 3 березня о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна”.

Новини по темі