Завершилися зйомки серіалу «Скажені сусіди – 2», який став продовженням улюбленої для українців кінотрилогії “Скажене весілля”

Завершилися зйомки серіалу «Скажені сусіди – 2», який став продовженням улюбленої для українців кінотрилогії “Скажене весілля”

Стоп! Знято!

Поділитися:

Прем’єра серіалу «Скажені сусіди» планується вже у 2023-у році. Комедія складатиметься з 48-и епізодів обидвох сезонів, а на глядачів чекатимуть не лише знайомі улюблені персонажі, а й нові неочікувані герої та запрошені зірки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 24 грудня телеканал 1+1 Україна стане доступний для всіх українців

Перших 24-и епізоди серіалу було знято ще в 2021-у році, а прем’єра планувалася навесні 2022 року.  Та повномасштабне вторгнення змінило плани не тільки прем’єри, а й усіх українців. Але зустріч з улюбленими героями  обов’язково відбудеться. Попри повітряні тривоги та бомбардування - серіал знято!

скажені сусіди

Знімальний процес серіалу став дійсно унікальним досвідом. Це був справжній виклик для команди проєкту. Зйомки розпочалися на початку жовтня і тривали трохи більше двох місяців, а саме 47 знімальних днів.

У проєкті були задіяні вже добре знайомі глядачам локації «Яблунівки», а також нові  – відтворені у павільйонах на екстер’єрних майданчиках студійного комплексу FILM.UA Group. Наявність бомбосховища на кіностудії стала одним із визначальних факторів для перенесення локацій, за рахунок чого всі виробничі процеси проходили максимально з дотриманнями правил безпеки воєнного часу. 

В продовженні найулюбленішої комедійної кінофраншизи українців на перший план виходять протистояння скажених сусідів. У голови сімейства Василя Середюка (Назар Задніпровський) тепер аж два запеклих сусіда – це два Тараси. Перший – знайомий глядачам персонаж зі «Скажених весіль» Тарас Крижанівський (Олександр Кобзар) а другий - однокласник Василя, новий чоловік Оксани (Віра Кобзар) – Тарас Блащиковський (Віталій Іванченко). 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макс Барських та переможці Нацвідбору-2023 TVORCHI об’єднались заради різдвяної колядки у музичному проєкті «Ти не один»

Франсуа (Джиммі Воха-Воха) та Катя (Поліна Василина) будують своє сімейне життя, долають сімейні труднощі та непорозуміння. І найголовніше: наші герої готуються стати батьками, адже Катруся вагітна.

Своїх «скажених сусідів» отримають Ашот (Арам Арзуманян) і Олька (Інна Приходько). Біля їхнього кафе, що було єдиним “на районі”, несподівано відкрилося ще одне. Ашот і Олька зроблять все, щоб  потопити успішний бізнес конкурентів Леоніда Медовухи (Євген Овчаров) та Андрія Бойко (В’ячеслав Бабенков). А також викрити підступні плани дружини Андрія - Олени (Анна Кошмал).

скажені сусіди

В місцевого тамади Назарія Запухляка (Юрій Горбунов) буде більше клопоту в будинку культури. Плюс на горизонті знову ефектно з’явиться «фатальна бібліотекарка» Уляна (Катерина Рубашкіна), яка затягне Назарія у вирій «любовної» романтики.

Традиційно, як і в кінотрилогії «Скажене Весілля», в серіалі з’являться українські зірки шоубізнесу. Це будуть: Потап, Олексій Завгородній (Positiff), Катерина Осадча, Даша Астаф’єва, Ірина Федишин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий рік 2023: як комендантська година діятиме в новорічну ніч у різних областях України

«Скажені сусіди» - це народний серіал про події і колізії у знайомих кожному українцю обставинах – відносинах з сусідами. Серіал про кожного з нас, про унікальні риси нашого народу, з усіма його цінностями та навіть недоліками, адже ми українці здатні як і посміятися над собою, так і співчувати, допомагати та єднатися, щоб подолати ворога!” - ділиться враженнями шоураннер та креативний продюсер серіалу Микола Куцик.

Режисер проекту Олег Борщевський впевнений: «Скажені сусіди» стане улюбленим серіалом українців. Адже це сімейний, народний гумор, спрямований на декілька поколінь. Це яскраві персонажі, колоритні діалоги та динаміка екшну” 

Новини по темі