«Завжди хотів знайти його». Костянтин Грубич вперше розповів про свого батька

Костянтин Грубич вперше розповів про свого батька, якого так і не знайшов

Ведучий «Сніданку з 1+1» на 1+1 Україна Костянтин Грубич уперше розповів про свого батька.

Поділитися:

В інтерв'ю для YouTube-каналу Слави Дьоміна ведучий зізнався, що завжди хотів знайти батька. Грубич, якого виховали мама, бабуся та дідусь, розповів, що намагався дізнатися інформацію про батька вже у зрілому віці, але рідні не розкривають фактів про нього.

«Завжди хотів його знайти. І досі я хочу дізнатися про цю таємницю. Єдина жива моя тітка, вона не зізнається і каже, що він погана людина. Я його одного разу бачив, він прийшов, коли закінчував школу і я просто це відчув – я побачив схожість. Прізвище Грубич - мамине. Я не знаю його прізвища», - зізнався він.

Грубич додав, що вважає позиція родичів неправильною стосовно дитини.

«Я шукав за тим прізвищем, яке мені мама одного разу сказала, але я не впевнений, що воно справжнє. У Полтаві люди з таким прізвищем не зареєстровані. Я шукав серед подруг, бо мені цікаво було знайти людину, яка зможе пролити світло на цю історію кохання, але їх також уже нікого немає. І зараз я скажу, що це неправильно приховувати батька, але тоді, коли у цьому питанні потрібно було бути наполегливішим, у мене були інші інтереси, я не дуже хвилювався про це…», - поділився ведучий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Боюсь». Костянтин Грубич висловився про страх через мобілізацію сина і відповів, чи готовий піти на фронт

 

Новини по темі