«Здійсни мрію» став найкращим благодійним проектом у медіа

«Здійсни мрію» став найкращим благодійним проектом у медіа і отримав Янгола

Фонд «Ти не один» отримав першу нагороду за проект «Здійсни мрію»

Поділитися:

Днями, у четвер 22 березня, у Києві відбулася церемонія нагородження престижного Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2017», заснованого п’ять років тому Всеукраїнською благодійною організацією «Асоціація благодійників України». Наразі цей конкурс  є відомим та визнаним благодійниками усієї країни.  

Найкращі благодійники, благодійні організації та практики були удостоєні титулу «Янгол добра». Серед учасників конкурсу «Благодійної України-2017» вперше був благодійний фонд 1+1 медіа «Ти не один» і представив на розсуд експертів одразу два соціальні проекти «Здійсни мрію» та «Переможці».

Головну Нагороду «Янгол добра» одержала команда проекту «Здійсни мрію» у номінації «Благодійність у медіа» - проект присвячений важкохворим дітям, яким треба допомагати мріяти, і здійснювати їх мрії, даруючи радість жити. Такі емоції цілющі, вони позитивно впливають і на життєві показники дітлахів, і на процес лікування. Це своєрідна психотерапія, справді потрібна і дітям, і їхнім рідним, і лікарям. Куратори проекту – Олександра Лобода та Лідія Таран. Ми здійснюємо найсміливіші мрії дітей – подорож до Діснейленду у Париж, політ на повітряній кулі, навчання на програміста, квитки на футбольний матч Атлетіко-Реал і зустріч з Кріштіану Рональдо ! Адреса сайту за посиланням.

Власта Шовковська, директор благодійного фонду «Ти не один» 1+1 медіа, який веде соціальні проекти:

«Перша нагорода для нас дуже символічна, оскільки наш фонд був створений півроку тому та за досить короткий проміжок часу встиг отримати визнання від наших партнерів, меценатів та громадськості. Це означає, що ми на правильному шляху, хоч і стоїмо тільки на його початку. Попереду нас чекає багато благодійних проектів, головна задача яких – опіка над найбільш незахищеними групами населення України».

Соціальний мультимедійний проект «Переможці», присвячений ветеранам АТО, які втратили частини тіла, але не втратили сили духу і надихають інших не здаватися і бути щасливими –  став номінантом у престижній номінації конкурсу «Всеукраїнська благодійність». Куратор проекту: Соломія Вітвіцька   

На електронну адресу Оргкомітету конкурсу надійшло 1054 заявки. У цьому році на загальнодержавному рівні переможців визначали у 21-й номінаціях, які у свою чергу поділилися на 15  основних, 3 індивідуальних та 3 спеціальні.

Окрім «Здійсни мрію», «Переможці» благодійний фонд «Ти не один» опікується ще проектом «Право на освіту», куратор якого Наталія Мосейчук.

Новини по темі