«Здійсни мрію» запрошує на баскетбольний матч заради мрії підопічного зустрітися з Майклом Джорданом

Проект «Здійсни мрію» запрошує на баскетбольний матч заради мрії підопічного зустрітися з Майклом Джорданом

Зробімо хворого юнака Дениса Куліша щасливим разом!

Поділитися:

Цієї неділі, 15 жовтня, о 13:00 у верхній залі столичного Палацу спорту  відбудеться спеціальний благодійний баскетбольний матч заради підопічного проекту «Здійсни мрію» Дениса Куліша та його мрії про зустріч із Майклом Джорданом.

Чарівниками та організаторами події стали найтитулованіший баскетболіст України, екс-капітан національної збірної, дворазовий чемпіон НБА Станіслав Медведенко та команда юридичної компанії «Primelex». На майданчику вони зустрінуться з командою Дениса та гравців його баскетбольної секції.

Дивіться відеозапрошення Станіслава Медведенка за посиланням.

У 18-річного Дениса муковісцидоз – смертельно небезпечне генетичне захворювання, яке від народження травмувало хлопцеві легені та травну систему. Та баскетбол дав Денисові сили триматися і боротися за кожен день життя. Хлопець тренується, грає та вірить, що зможе працювати й реалізувати себе в цьому спорті. Денис усвідомлено переконує, що зустріч із Майклом Джорданом може змінити його життя, подарує натхнення для досягнень у спорті, наблизить до мети – грати в крутій команді, бути реалізованим. Юнак вірить, що зможе дізнатися секрет успішного стрибка великого баскетболіста і що це змінить його майбутнє.

Треба поспішити допомогти Денису, бо час дуже важливий. Це складний виклик для кураторок проекту Лідії Таран та Олександри Лободи, а також усіх небайдужих людей.

Команда чарівників проекту «Здійсни мрію» розробляє план, за яким Денис Куліш зможе потрапити в США, у спеціальний навчальний табір для юних баскетболістів під патронатом Майкла Джордана. На організацію поїздки та всі супутні витрати треба зібрати 290 000 гривень.

Частину суми буде зібрано саме на запланованому турнірі – усі кошти буде спрямовано на організацію подорожі Дениса до США, на зустріч із Майклом Джорданом.

Після товариського матчу спортсмени запланували зняти спільне відеозвернення до Майкла, щоб привернути увагу легендарного спортсмена до Денисової мрії: зустрітися з хлопцем і дати йому сили і натхнення для життя.

Приходьте у Палац спорту (верхня зала) цієї неділі, 15 жовтня, о 13:00. Всі разом ми можемо створити чудо! Стати чарівником просто – завітайте на матч та підтримайте Дениса! Кожен внесок наближає хлопця до його мрії – зустрічі з Майклом Джорданом. Ми віримо, що мрії мають здійснюватися, що чудеса трапляються, коли ви нам допомагаєте! Будь-ласка, підтвердіть свою участь у заході у вигляді листа на адресу електронної пошти у вільній формі: wish1plus1team@gmail.com

Долучайтеся, кожен з вас може бути чарівником та учасником руху «Здійсни мрію»!

Зробіть свій пост із відеороликом для Дениса, тегніть тих, хто, на вашу думку, може допомогти зв’язатися із Майклом Джорданом або знає його друзів, знайомих, колег-журналістів, спортсменів, зірок, телеведучих, бізнесменів, доброчинців – усіх, хто міг би наблизити Дениса до мрії. Ми віримо в силу добрих людей та силу Facebook!

Ви можете також долучитися до збору коштів, зробивши переказ онлайн на сайті проекту «Здійсни мрію» або за реквізитами рахунку проекту:

ПАТ ПриватБанк

рахунок у гривні 26007052726802

у доларах США 26004052728870

у євро 26006052725860

МФО 300711, КОД ЄДРПОУ 34818334 отримувач ВБФ "Крона"

Номер картки ПриватБанку (прив'язаний до рахунку) 5169 3305 0264 2819

Призначення платежу: на мрію Дениса Куліша
Ознайомитися детальніше з історією Дениса можна на сайті проекту «Здійсни мрію».

Новини по темі