"Життя без обману" інспектує київські супермаркети

"Життя без обману" інспектує київські супермаркети

Програма експертних перевірок "Життя без обману" розкаже про те, як не купитися на маркетингові хитрощі 

Поділитися:

Сьогодні о 22:00 програма експертних перевірок "Життя без обману" розкаже про те, як не купитися на маркетингові хитрощі у торгових центрах та супермаркетах.

Зокрема, на глядачів чекає низка експериментів у столичних супермаркетах – ведучий і автор програми Олексій Душка розповість про те, як музика, запахи та правильне розташування товарів на полицях та у торговому залі впливають на підсвідоме бажання робити покупки.

Перевірку на якість обслуговування та безпечність продуктів пройде декілька супермаркетів. В тому числі, детальна експертиза чекає на страви власного виробництва одного з них.

Також автори програми розкриють правду про те, як створюється штучний ажіотаж навколо знижок на одяг. На власному прикладі вони продемонструють, як з легкістю виробники та магазини маніпулюють свідомістю простих покупців. Унікальний експеримент програми наочно покаже, як слова "акція" та "знижки" впливають на покупців, та як магазини заробляють на цьому.

Гостею програми стане співачка, півфіналістка "Голосу країни" Наталія Гордієнко. Завдяки програмі виконавиця на власному досвіді відчує, як працюють маркетингові прийоми під час здійснення покупок.

Нагадаємо, що "Життя без обману" виходить ефірі телеканалу 1+1 щосереди о 22:00.

Новини по темі