«Повернулися з Донбасу»: Євген Кошовий разом з колегами зі Студії Квартал 95 з’їздив у прифронтові міста та передав допомогу військовим

Зірка Кварталу Євген Кошовий побував на Донбасі та передав допомогу військовим
evgenii.koshevoi/Instagram

Квартал 95 передав допомогу військовим на Донбасі: пікапи, автівки, квадроцикли та портативний апарат ШВЛ

Поділитися:

Відомий гуморист Євген Кошовий разом з колегами зі Студії Квартал 95 та друзями-артистами з’їздив у прифронтові міста – Ізюм, Слов’янськ, Павлоград, Краматорськ, Покровськ – та передав допомогу військовим – пікапи, автівки, квадроцикли та портативний апарат ШВЛ. 

На сторінці Студії Квартал 95 опублікували відео та поділилися деталями поїздки на Донбас:

«Ми не зупиняємося підтримувати та допомагати нашим військовим. Продовжуємо їздити до наших хлопців та дівчат в прифронтові міста, щоб підняти їм настрій та бойовий дух. Нещодавно повернулися з Донбасу, були в Ізюмі, Слов’янську, Павлограді, Краматорську, Покровську... І продовжуємо допомагати нашим захисникам усім, що їм зараз вкрай необхідно»,– йдеться в публікації.

Євген Кошовий

Під час цієї поїздки передали:

  • броньований пікап, квадроцикл і РЕБ – для батальйону «Карна» 22-ї ОБр «Київська Русь» НГУ;
  • ще один пікап — для 15-ї бригади оперативного призначення НГУ «Кара-Даг»;
  • автівку – для 3 ОШБр;
  • ще одну автівку — для 72-ї ОМБр імені Чорних Запорожців;
  • один квадроцикл – для 59-ї ОМПБр імені Якова Гандзюка;
  • портативний апарат штучної вентиляції легень – для медиків 18-ї Словʼянської бригади НГУ.

«Вдячні нашим друзям-артистам @kornel_official_ та @kartasvitu та фонду @narodna_koalicia_official, що долучилися до поїздки та допомогли. Конвертуємо нашу лють до ворога в допомогу військовим та донати! Наша сила – в єдності! Слава Україні!», - зазначається на сторінці Студії Квартал 95.

Нагадаємо, Євген Кошовий показався на передовій і доправив допомогу нашим бійцям від кварталівців. 

Євген Кошовий

Актори Кварталу їздять з виступами на передову та допомагають військовим ще з 2014 року. Від початку повномасштабної війни кварталівці разом з друзями-артистами дали вже більше 500 виступів для військовослужбовців, медиків, переселенців. Окрім того, гумористи активно волонтерять, допомагають військовим та цивільним, доставляють на фронт те, що потрібно для нашої перемоги.

Зараз всі концерти Кварталу – благодійні. Частина коштів від продажу квитків та гроші з благодійних аукціонів з ексклюзивними лотами ідуть на допомогу ЗСУ. За ці кошти купляють те, на що є запити від військових. Найближчий благодійний концерт-телезйомка Єдиного Кварталу, на який кожен охочий може купити квитки – 5 жовтня у Києві в Палаці Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зібрали понад 42 млн гривень для ЗСУ: команда національного телемарафону Єдині новини організувала та провела понад 400 зборів на потреби Сил оборони України

Новини по темі