«Ваша мужність надихає весь світ»: Лієв Шрайбер записав відеозвернення українською мовою та зіграв у квіз із Олександром Усиком

Зірка Людей Ікс Лієв Шрайбер заговорив українською та зіграв у квіз із Олександром Усиком - відео
United24

Зірка Людей Ікс Лієв Шрайбер заговорив українською та зіграв в квіз із Олександром Усиком

Поділитися:

Зірка Людей Ікс, американський актор Лієв Шрайбер записав відеозвернення українською мовою та привітав із Днем Незалежності, висловивши захоплення стійкістю та мужністю українців. Він також зіграв у квіз із легендарним українським боксером Олександром Усиком.

Зокрема, у День Незалежності 24 серпня голлівудський актор опублікував в Instagram відео, в якому потужно звернувся до українців.

«Я насправді не говорю українською, але мені допомогли, тож, будь ласка, будьте терплячі з усіма моїми неправильними вимовами... Всім моїм братам та сестрам в Україні, ваша сміливість та стійкість є натхненням для всіх нас. Дякую за захист демократії та нагадування нам, як важливо дорожити нею. Вона визначає нас, це наша спільна мрія, наша свобода. І дякую за нагадування нам, що за неї завжди варто боротися. Із Днем незалежності!», - заявив Шрайбер.

Крім того, на честь Дня Незалежності актор зіграв у квіз та вгадував популярні українські слова, які називав йому абсолютний чемпіон світу з боксу Олександр Усик.

Під час онлайн-спілкування Усик запропонував Шрайберу вгадати значення чотирьох слів: єдність, сім'я, відбій та справжній друг. Шрайберу вдалося вгадати три слова з чотирьох.

«Що означає бути українцем? Це вкладати серце у все, що ти робиш, допомагати оточуючим людям та бути добрим», - зазначив актор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ганьба вам, Путін!»: Джессіка Честейн, Джеймі Лі Кертіс, Лієв Шрайбер та інші світові зірки відреагували на ракетний удар по Охматдиту

Новини по темі