Зірки 1+1 розфарбували одне одного заради здійснення дитячої мрії

Здійсни мрію: зірки 1+1 здійснили кольоровий пробіг заради здійснення мрії маленької дівчинки

У рамках благодійного проекту Здійсни мрію зірки долучилися до яскравого пробігу.

Поділитися:

30 травня діти й зірки зібралися на ранкову кольорову руханку на подвір‘ї телеканалу 1+1, щоб підтримати мрію Марійки з проекту Здійсни Мрію, яка бореться за життя, долаючи лейкемію.

Дівчинка мріє поїхати до Шотландії, побачити поні у светрах, які живуть на острові Мейнленд, і сфотографувати неймовірну природу цієї країни.

Щоб допомогти зібрати кошти на мрію Марійки, до ранкової кольорової руханки долучилися ведучі 1+1 – Лідія Таран із донькою Василиною, Олександр Попов, Олексій Душка, Неля Шовкопляс; ведучі спортивного шоу ПроФутбол (телеканал 2+2) – Олександра Лобода та Ігор Циганик із сином Романом; ведучі програми Загублений світ (телеканал 2+2) – Валерій Сараула та Геннадій Попенко з донькою Богданою; кінопродюсер Іраклі Макацарія; головний актор серіалу Ментівські війни.Харків та найкрасивіший чоловік світу 2018 Богдан Юсипчук, гурт DETKI та генеральний директор Color Run UA Ігор Крицак. На фініші просто зі студії ТСН до них приєднався Святослав Гринчук.

Всі учасники ефіру повторювали рухи за фітнес-тренером Оленою Крицак під музику, а у фіналі зірки розкидали фарби та здійснювали свої благодійні внески.

Ведуча Сніданку з 1+1 Людмила Барбір також вийшла й долучилася до руханки. У студії з гостями ефіру залишився Руслан Сенічкін.

Барбір поспілкувалась з куратором проекту Здійсни мрію Лідією Таран та дізналася, скільки ще потрібно зібрати коштів, щоб Марійка потрапила до Шотландії.

Нам потрібно зібрати приблизно 470 000 грн. Зусиллями наших глядачів вже зібрано 11 000 грн, але це трохи більше 2% від потрібної суми. Color run я вважаю найбільш перспективним збором коштів. Гадаю, що разом зібрати необхідну суму абсолютно посильно для нас. У кольоровому забігу можуть взяти участь 3 000 учасників, тому якщо всі 3000 людей зареєструються та побіжать – нам точно вдасться здійснити мрію Марійки, – сказала Лідія Таран.

Зазначимо, що поблизу кольорової руханки було встановлено Donation Box – термінал безконтактної допомоги. Необхідно лише піднести банківську карту, телефон чи годинник, на якому встановлений PayPass, та зробити благодійний внесок.

Кожен може підтримати дівчинку, зареєструвавшись на сайті www.colorrun.com.ua та взявши участь у благодійному забігу Color Run Києвом 2 червня або Львовом 22 червня. 100 гривень із кожної реєстрації буде передано в фонд Ти не один 1+1, щоб здійснити подорож до Шотландії.

Новини по темі