Зірки Скаженого весілля та Школи можуть з’явитися у серіалі Великі Вуйки

Великі Вуйки: У новому серіалі 1+1 можуть з'явитися зірки Скаженого весілля та Школи

Хто з улюблених акторів хоче знятися у новій комедії 1+1.

Поділитися:

Креативний продюсер серіалу Великі Вуйки Юрій Горбунов розповів про роботу над комедією, яка є спін-офом культового серіалу Останній москаль на каналі 1+1. З його слів, зараз творча група завершує роботу над сценарієм, проводить кастинги та проби. Команді проекту доводиться обирати серед багатьох талановитих акторів. Зокрема, серед претендентів на ролі у серіалі зірки успішної комедії Скажене весілля, серіалів Школа, Догори дриґом, Хороший хлопець: Анна Кошмал, Сергій Власенко, Даня Вегас, Інна Приходько, Арам Арзуманян, Віталій Іванченко та інші. Однак, хто з улюблених артистів з’явиться у комедії, ще невідомо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актор Школи прийшов на кастинг нового проекту Великі Вуйки

«Ми майже визначились із кандидатами на головні ролі. Зараз у нас йдуть проби, дивимось, як претенденти грають в ансамблі. Ми також активно ведемо перемовини із запрошеними зірками. Паралельно із цим йде пошук локацій, робота над костюмами. Вже в середині травня ми плануємо розпочати зйомки. Оскільки за сюжетом, наші герої переберуться до Києва, саме у столиці буде проходити основна частина знімального процесу. Але не лише нею обмежиться географія проекту», — ділиться Юрій Горбунов, однак не зізнається, чи з’явиться у Великих Вуйках Іван, його персонаж з Останнього москаля.

За словами автора ідеї та одного зі сценаристів Миколи Куцика, у Великих Вуйках улюблені герої зустрінуться із новими персонажами: «Багатьом з нас знайомі ці почуття, коли ти вперше приїжджаєш до великого міста. У нашій комедії ми зібрали стереотипні ситуації, дещо гіперболізували емоції за канонами комедійного жанру, аби глядачам було цікаво спостерігати за пригодами наших героїв, а іноді й впізнавати себе. Наші персонажі відкриватимуть для себе всі можливості столиці, звикатимуть до шаленого ритму, сперечатимуться та закохуватимуться».

До речі, в мережу потрапили кадри із пробами на нові ролі зірок Скаженого весілля — Інни Приходько та Арама Арзуманяна.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Канал 1+1 ???? Офіційна сторінка (@1plus1_ua) on

Нагадаємо, виробництвом серіалу займається 1+1 Продакшн. Продюсери стрічки: Олена Єремєєва, Дарина Жукова, Христина Шкабар. Авторами сценарію серіалу Великі Вуйки став Микола Куцик, Олексій Приходько, Ярослав Стень та Богдан Гациляк, які створювали й оригінальну історію.

Перший сезон Останнього москаля, прем'єра якого відбулася навесні 2015 року, став найпопулярнішим телепродуктом останніх років на українському телебаченні. Стрічку подивилося 17,6 млн глядачів, що становило 46% від усіх глядачів по аудиторії 4+.

Новини по темі