Зірки українського шоу-бізнесу, які вирішили йти в політику

Українські зірки, які йдуть у політику | Новини шоу-бізнесу | 1+1

Вовчиці, ви готові до 21-го липня?

Поділитися:

Український шоу-бізнес потрапив у полон нового тренду – зірки масово рушають у політику. Схоже, вже зовсім скоро буде все менше новин про їхні яскраві вбрання та розкішний відпочинок. Тепер нам доведеться читати про зіркові досягнення на політичному поприщі.

Дехто ставиться до цього з гумором, як от екс-чоловік співачки Слави Камінської Едгар. Відомий хірург навіть придумав власний політичний лозунг «В кожну хату по імпланту!».

Та загалом зірки налаштовані більш ніж серйозно. Так у найближчих парламентських виборах, що відбудуться 21 липня, візьме участь ціла армія наших улюблених селебріті.

Шоумена Сергія Притулу гостинно привітав у своїй політичний партії очільник «Голосу», музикант Святослав Вакарчук. Він давно бачив у Сергієві нереалізований потенціал політика. Вочевидь, настав час цей потенціал реалізувати.

Фото: @sviatoslav.vakarchuk

Найзірковіший український ректор Михайло Поплавський об’єднався з улюбленцем «вовчиць» Олегом Винником під гаслами «Аграрної» партії.

Фото: @poplavskiy_michail

Відомий ресторатор Микола Тищенко та ведучий Олександр Скічко планують стати депутатами від політичної партії «Слуга народу».

Фото: @nikolaytyshchenko

Фото: @aleksandrskichko

Співачка Анастасія Приходько, яка ніколи не приховувала свого інтересу до політики, нарешті наважилася на рішучі дії і приєдналася до партії Юлії Тимошенко «Батьківщина».

Фото: @prykhodko_official

І це далеко не весь список українських зірок «у тренді». Також у Раду збираються шоумен Сергій Сивохо, співоче подружжя Віталій і Світлана Білоножки та комік Юрій Корявченков.

Співак Іво Бобул завдяки своєму рішенню долучитися до партії «Патріот» став зіркою мемів. Користувачі соцмереж пропонують перейменувати обрану ним партію на «Волос» і навіть придумали влучне політичне гасло «І волос, і голос!».

Фото: Facebook

Окрім зірок шоу-бізнесу, свої сили в політиці хочуть спробувати борець Жан Беленюк, стріт-арт художник Гео Лерос та футболіст Артем Федецький.  

Детальніше про політичні плани зірок дізнавайся у відео:

Читай також:

1. Остапчук потролив зірок, які йдуть у політику (відео) 

2. «Океан Ельзи» презентував нову пісню, яку прихильники гурту вже назвали шедевром

 

Новини по темі