"Світське життя": Зірки, які підтримали Україну

"Світське життя": Зірки, які підтримали Україну

Знаменитості розпитували ведучу "Світського життя" про події в державі і щиро підтримували українців.

Поділитися:

Із часів буремних подій на Майдані Катя Осадча неодноразово вирушала у закордонні відрядження, де зустрічалася зі світовими зірками. Знаменитості розпитували ведучу "Світського життя" про події в державі і щиро підтримували українців.

Так, співачка Тамара Гвердцителі зізналася, що душею і серцем завжди була з нашим народом.

"Після грузинських подій я хвилювалася за Україну і була там, коли ніхто не міг уявити, що це шоу буде тривати. Звичайно, я була з усіма, всі ми люди. Це наша біографія. Це наше життя", - сказала артистка ведучій і на фразу "Слава Україні!" відповіла: "Героям слава!"

Мирного й вільного майбутнього українцям бажала й Ніно Катамадзе. Ця співачка, як і її колега та землячка Гвердцителі, не з чужих слів знає, що таке боротьба народу за свободу.

"Я не знаю жодної людини,  яка б не хвилювалася та не хотіла, щоб Україна була вільною. І обирала сама, і проживала сама своє життя" - сказала Катамадзе.

Уважно за подіями в Україні стежить і Тім Рот. Популярний актор щиро бажає, аби Кремль нарешті припинив зазіхати на чуже.

"Росіє, дай їм спокій! Звісно, ми усі стежимо за тим, що відбувається в Україні. І я дуже хвилююся через те, що може із цього вийти, це може бути жахливо... Ми вас підтримуємо!" - сказав Каті Осадчій Тім.

Не впадати у відчай Україні радить і Рікі Мартін. Популярний співак запевнив "Світське життя", що найсвітліші почуття допоможуть українцям впоратися з труднощами.

"Що сказати – тримайтеся! Музика, любов і світло переможуть!" - висловився артист.