Зірки 1+1 знялися в атмосферних новорічних роликах

Зірки 1+1 знялися в атмосферних новорічних роликах | 1+1

Свято наближається!

Поділитися:

Традиційно до новорічних та різдвяних свят телеканал 1+1 запустив святкові промо-ролики з відліком днів до Нового року, оновив графічне оформлення, а також прикрасив ефір сезонними заставками.


Основна ідея кампанії:

У мріях про ідеальний Новий рік не пропустіть те, що насправді важливо.

Вона знайшла відображення у трьох відео-історіях. Так, головним героєм першого ролику став актор «Студії Квартал 95» Євген Кошовий, який з'являється у кадрі в червоному костюмі Санти, сидячи верхи на велетенському олені. У розкішній кімнаті з каміном, ідеальною ялинкою із сотнями вогників та купою подарунків, актор п’є молоко та їсть різдвяне печиво. Але вигадана ідеальна картинка швидко змінюється на справжню — і Євген опиняється у себе вдома, в колі сім’ї, друзів та найрідніших.

Великою «кварталівською» родиною на дивані перед телевізором збираються Олена Кравець, Юрій Ткач, Степан Казанін, Міка Фаталов, Юрій Крапов та Юрій Великий, а також їхні другі половинки та діти. Дружня компанія жартує та спілкується, поки маленькі бешкетники у саморобних костюмах із новорічного дощику та картону бігають по кімнаті, надягають на собаку ріжки оленя та залучають дорослих у свій різдвяний хоровод.
 

В іншому промо-ролику ведучі «Сніданку з 1+1» спочатку з’являються у розкішному блискучому вбранні посеред вишуканого інтер’єру, а вже за мить — опиняються на дивані у гостях у Руслана Сенічкіна, щиро сміючись під час душевних розмов.

А подружжя ведучих Юрія Горбунова та Катерини Осадчої із засніжених Альп з ідеальним краєвидом за вікном переносяться у затишну домашню атмосферу. Опинившись вдома біля ялинки у піжамах, вони обмінюються зворушливими маленькими подарунками.

Таким чином 1+1 закликає глядача цінувати сімейне тепло, дарувати одне одному радість та щирі емоції, адже саме у таких простих речах і є справжній Новий рік.
Над промо-кампанією працював департамент маркетингових комунікацій 1+1 медіа під керівництвом Світлани Павелецької.

«Ми хочемо привітати глядачів з Новим роком та нагадати їм про те, що у житті важливо цінувати справжні щирі моменти. Нам весь час здається, що наш традиційний Новий рік із мандаринами, салатом олів’є та чергами у магазинах за подарунками якийсь неправильний, недосконалий та нецікавий. І здається, що у зірок все по-іншому  вони святкують ідеальний Новий рік в Альпах, одягнувши розкішні сукні та смокінги, а у залі обов’язково стоїть гірка з шампанським. Але ми вирішили нагадати, що по-справжньому щасливими нас здатні зробити саме прості сімейні традиції та цінності, а зовсім не ідеальні картинки як на сторінках глянцю. І саме про затишний Новий рік у колі найрідніших мріють зірки», — розповіла Світлана Павелецька.

Креативна ідея знайшла своє відображення й у новорічному оформленні. В основі святкового віжуалу — гірлянда, яка зазвичай асоціюється з Новими роком. Зокрема, святковими вогниками тепер замерехтів і логотип 1+1. За задумом дизайнерів, така тепла різдвяна графіка зігріватиме глядачів у холодні зимові дні. Крім того, для зимових свят 1+1 розробив чотири варіанти скрін-лого, додавши головні символи — сніжинку, ялинку, янголів та серця. Вони змінюватимуться на Новий рік, Різдво та День Святого Валентина. Спеціально для новорічної кампанії 1+1 отримав права на нову пісню Роббі Вільямса Merry Xmas Everybody. Вона звучить у промо-роликах, а також у джазовій обробці у традиційному джинглі «Ти не один».

Нагадаємо, що на новорічні та різдвяні свята канал 1+1 готує для глядачів багато сюрпризів та покаже яскравий концерт «Ніч суперхітів», тепле сімейне шоу «Різдвяна історія з Тіною Кароль», вибуховий «Вечір прем'єр з Катериною Осадчою», а також новорічний випуск «Вечірнього кварталу».

Команда проекту:
Управління маркетингу 1+1 медіа під керівництвом Наталії Вовк.
Концепція промо розроблялась під керівництвом креативного директора Еліни Гамєєвої.
Новорічне оформлення – відділ дизайну 1+1 медіа під керівництвом Миколи Алтухова.

Читай також:

1. 

2. 

Новини по темі