Жителі Великих Вуйок вирушають приборкати велике місто

Стартували зйомки комедійного серіалу Великі Вуйки
фото: кадр з фільму Останній Москаль

Новий комедійний серіал стане продовженням Останнього москаля.

Поділитися:

Днями в Києві телеканал 1+1 розпочав зйомки україномовної комедії Великі Вуйки - продовження культового серіалу Останній москаль, в якому дехто з улюблених та нові герої опиняться в нових обставинах. Виробництвом проекту займається 1+1 Продакшн.

Новий серіал складатиметься з 16 серій. У спін-оффі найбільш рейтингової комедії на українському ТБ глядачі переживуть з мешканцями села Великі Вуйки небувалу пригоду – поїздку до столиці України. За сюжетом, вперше за всю історію села до населеного пункту хочуть прокласти дорогу. Але корумпований чиновник з області віддає право на будівництво дороги до сусідніх Малих Вуйок. Побоюючись відтоку молодих кадрів, а з часом і вимирання села, Голова збирає ініціативну групу та їде до Києва вирішувати питання дороги безпосередньо. Хто з улюблених героїв увійде в цю делегацію та відправиться на підкорення столиці, а також хто зіграє нових героїв, з якими доведеться познайомитися жителям Великих Вуйок – глядачі дізнаються вже зовсім скоро.

Режисером-постановником нової комедії став Мітя Шмурак, оператор-постановник – Дмитро Маніфест. За традицією в перший знімальний день після першого відзнятого кадру вони разом з командою розбили на щастя тарілку.

«Ми давно працюємо в тандемі, і на нашому рахунку багато яскравих кліпів для зірок українського шоу-бізнесу. Креативний продюсер «Великих Вуйок» Юрій Горбунов запросив нас освіжити стиль вже сформованого серіалу, додати в нього нових елементів. Ми раді бути причетними до створення культової історії, і для нас велике задоволення працювати з топовими українськими акторами, - розповідають режисер та оператор. - Кожен з нас колись був на місці героїв серіалу: хоч раз когось обкрадали на вокзалі, когось дурив таксист, а хтось приходив вперше до модного клуба і відчував себе там некомфортно.

Дуже цікаво працювати над комедією, яка побудована на зрозумілій та близькій кожному історії.

Продюсери проекту – Олена Єремєєва, Дарина Жукова, Христина Шкабар, креативні продюсери – Юрій Горбунов, Юлія Смичкова, виконавчий продюсер – Артем Стеценко, головний автор – Микола Куцик, сценаристи – Ярослав Стень, Богдан Гациляк, Олексій Приходько. Художником-постановником виступив Андрій Бур'яненко, художник по гриму та костюмах – Олександра Козель-Потатуева.

Чи вдасться жителям Великих Вуйок приборкати велике місто і досягти своєї мети, глядачі каналу 1+1 побачать цього року.

Новини по темі