Зупинись! 5 зачісок, які не пасують нікому 

Найжахливіші зачіски зірок (добірка з фото) | Зірковий стиль | 1+1
Фото: Getty Images

Фото цих зірок застережуть тебе від помилки.

Поділитися:

Знаменитості майстерно впроваджують нові тренди та пробуджують бажання до експериментів із іміджем. Дивишся на чи — і прощатися з розкішним довгим волоссям вже не так болісно. Або ж вагаєшся, яким макіяжем здивувати на вечірці — а стильна ідея тут як тут. 

Утім, часом навіть зіркова фантазія дає збій. Тому приклади деяких представників шоу-бізнесу демонструють протилежне — як не треба. Про зачіски, які не додають краси навіть мешканкам Голлівуду, дізнаєшся з нашої добірки.

«РВАНИЙ» МІКРОЧУБЧИК

На фото: Емма Вотсон

Перукарі говорять, що ультракороткий чубчик личить дівчатам із крупними рисами обличчя і високим лобом. Але ми, дивлячись на це фото Емми Вотсон, їм вже не віримо… 

На практиці така смілива стрижка досі нікого не прикрасила і не додала чарівності. Трендовості — можливо. Та чи варта мода таких жертв, вирішувати тобі.

ОБ'ЄМНА УКЛАДКА З НАЧІСУВАННЯМ

На фото: Адель

Пишне начісування в стилі 60-х може бути доречним, якщо ти збираєшся на тематичну вечірку або принаймні на урочистий світський захід. Але знайти їй виправдання в повсякденному житті — складно. Всі шанси, що твій образ нагадуватиме радше не кінодіву Бріжит Бардо, а буфетницю радянських часів.  

ЛЯЛЬКОВІ КУЧЕРІ

На фото: Крістіна Агілера

Така зачіска навіть на вечірці має дивакуватий вигляд і без бою програє будь-якій більш природній альтернативі. У моді — простота і невимушеність. 

КОНТРАСТНЕ МЕЛІРУВАННЯ

На фото: Вікторія Бекхем

Стильних способів освіжити колір волосся так багато, що популярне колись фарбування окремих пасм варто залишити в минулому. Контрастне висвітлювання дуже спрощує образ та очолює список антитрендів. 

Якщо надто вже хочеться додати волоссю «сонячних відблисків», нехай переходи між відтінками будуть плавними — як у техніках брондування, омбре, шатуш і балаяж. 

ЕФЕКТ ВОЛОГОГО МОКРОГО ВОЛОССЯ

На фото: Крістен Стюарт

Цю укладку в 2019-му називають однією з наймодніших. Але водночас — однією з найпідступніших. Один необачний рух — і ось, здається, що злива заскочила тебе зненацька на шляху до івенту. В гіршому випадку — що воду вимкнули у найнезручніший момент, залишивши тебе без жодного шансу помити голову. 

Якщо ти таки наважилася випробувати цей тренд, перед важливою подією краще звернись по допомогу до перукаря. Професіонал знає, як досягти вологого ефекту і зберегти свіжість та об’єм волосся.

Звісно, в українських зірок теж трапляються б'юті-провали. До прикладу, Джамалі довелося спробувати себе білявкою. Про свій експеримент співачка розповіла Катерині Осадчій: 

Найцікавіше про тренди у сфері краси: 

1. 

2. 

3. 

4. 

Новини по темі