Гороскоп кохання на 2016 рік для всіх знаків зодіаку

Любовний гороскоп 2016 від астролога Олексія Котенко

Чого цього року варто чекати в особистому житті читайте у гороскопі кохання від астролога 1+1

Поділитися:

Хто із знаків зодіаку зустріне в 2016 році справжнє кохання? Кому зірки віщують спокійне сімейне життя, а кому – пристрасті та пригоди?

Олексій Котенко - український астролог, експерт "Одруження наосліп" (1+1), викладач і керівник Школи астрології Шестопалова - розповів сайту 1plus1.ua.

Читай гороскоп кохання на 2016 рік! Тобі обов'язково пощастить. 

Овен: любов 2016

Коханнясім'я: Слово не горобець, вилетить – не впіймаєш. Щоб уникнути зайвих конфліктів з рідними та близькими людьми, варто бути дуже обережними та уважно слідкувати не лише за тим, що ви робите, але й за тим, що ви говорите. На січень, серпень та жовтень зірки готують Вам справжні випробування на терпіння та витримку, тому треба взяти себе в руки та не піддаватися на різного роду провокації. В жовтні особистість вашого партнера відкриється з нового, не надто приємного боку, що принесе Вам розчарування та охолодить почуття. Однак вже в листопаді всі образи та недомовки відійдуть на задній план, а ваші стосунки, зміцнівши, знову наповняться теплом та ніжністю. Якщо ж Вам все ще не поталанило зустріти свою кохану людину, то не варто падати духом. В лютому – березні на Вас очікує велика кількість нових, багатообіцяючих знайомств. В цілому прийдешній 2016 рік обіцяє Овнам насиченість, динамічність в любовному плані та абсолютну відсутність нудьги.

Читайте також: Астропрогноз для України на 2016 рік

Телець: любов 2016

Кохання/сім'я: В 2016 році зірки пророкують Тельцям справжнісінькі американські гірки в любовному плані. Почнеться рік спокійно, розмірено та одноманітно. Січень та лютий не передвіщають ніяких різких перепадів в особистому житті, а температура почуттів не покине відмітку "стабільність". Місяць березень принесе з собою деякі зрушення в фундаменті любовних стосунків, а емоційний стан партнерів буде постійно загострюватися. Найвищою точкою кипіння стане квітень, який обіцяє бути дуже бурхливим та неспокійним. Саме в цей період Ви постанете перед складним вибором – зібрати усі свої сили в кулак і, долаючи перешкоди, рухатися вперед рука об руку зі своєю другою половинкою або ж розлучитися и продовжити шлях, але уже різними дорогами. Все залежатиме лише від того, наскільки сильні Ваші почуття та бажання бути разом. Спробуйте протриматися до липня, адже саме в цьому місяці у Вас з'явиться можливість налагодити взаємини і знову очарувати дорогу Вам людину.

Близнюки: любов 2016

Кохання/сім'я: Початок року обіцяє Близнюкам любовні невдачі та розчарування. Протягом всієї весни і аж до середини літа зірки будуть щедрі на сумніви та перешкоди в романтичних стосунках. "Любить – не любить" - головне питання, яке буде хвилювати Близнюків в цей період. Що ж допоможе приборкати бурхливий океан емоцій? Лише спілкування та нові знайомства, яких варто очікувати наприкінці весни. Уся ця новизна підніме Близнюкам настрій і поверне блиск їх очам, тим самим привернувши велику увагу протилежної статі. Разом з осінню в життя увірветься справжня романтика – прогулянки під місяцем, спів серенад, поцілунки під дощем. І навіть морозна зима не зможе погасити полум'я Вашого кохання.

Рак: любов 2016

Кохання/сім'я: Вже січень здивує. А взагалі, для Раків 2016 рік стане роком кохання та романтики. На вже сформовані ділові стосунки Ви поглянете з нової, незвичної сторони, яка викличе у Вас жвавий інтерес. Але якщо в січні ці неочікувані думки лише промайнуть у вашій голові, то в лютому у Вас з'явиться чудовий шанс закохатися по самі вуха. Однак будьте пильними і не втратьте голову від шалених почуттів. Крім того, варто хоча б трохи стримувати свою вимогливість і прискіпливість, адже це може негативно позначитися на взаєминах. Особливу увагу цьому аспекту варто звернути в лютому. Зірки обіцяють, що весна и літо будуть дуже насиченими та динамічними, сповненими нових знайомств і незабутніх вражень. А найвищі успіхи в любовному плані очікують на Вас саме в жовтні. Чекайте свою зворушливу осінь!

Читайте такоє: Гороскоп сумісності для всіх знаків зодіаку

Лев: любов 2016

Кохання/сім'я: Тим, хто ще не знайшов свою споріднену душу, кохану людину, цей рік обіцяє суттєво розширити коло спілкування. Нові цікаві знайомства, приємні враження, романтичні почуття – ось, що принесе Левам прийдешній 2016 рік. Ви привернете увагу не одного, а відразу декількох представників протилежної статі. В лютому, квітні та серпні зірки будуть дуже щедрі на позитивні емоції та удачу. В цей період Ви будете найбільш схильні до спілкування та романтики, але не варто чекати швидкого та бурхливого розвитку стосунків. Що ж до Левів, яким вже поталанило знайти другу половинку, то Вам варто бути більш ніжними та терплячими до своїх обранців, особливо в травні та червні. Наприкінці весни Вас почне охоплювати роздратування та невдоволення. Краще відверто поговорити зі своїм партнером, пояснити йому, що саме Вас тривожить, і разом спробувати знайти компроміс. Чесність та відвертість допоможуть Вам уникнути багатьох розчарувань.

Діва: любов 2016

Кохання/сім'я: В любовному плані цей рік буде дуже неоднозначним. Лютий обіцяє бути галасливим, цікавим та насиченим, особливо у світському житті. Ви будете буквально розриватися між вечіркам, днями народження, походами в театри та музеї. У Вас з'явиться багато перспективних знайомств, які в майбутньому можуть перерости у щось більш серйозне. В квітні починати стосунки буде дуже непросто, Вам доведеться розчаровуватися не один раз. Однак в червні зірки можуть подарувати Вам нову подругу або друга, що було б дуже доречно, адже інколи тобі просто необхідна людина, з якою можна поділитися своїми переживаннями. Влітку не варто очікувати купідончиків, малоймовірно, що в цей період Вас настигне кохання. Але не потрібно опускати руки, бо це злочин! Вже в жовтні Ваш телефон почне розриватися від дзвінків та любовних послань, а від прихильників просто не буде відбою. Приймати таку увагу – буде в радість для Вас.

Терези: любов 2016

Кохання/сім'я: 2016 – це період складних запитань. Не варто починати новий рік, спалюючи мости, адже те, що вчора здавалося Вам глобальною, безнадійною проблемою, завтра виявиться черговою, незначною суперечкою. В січні не робить проблематичних кроків. В цілому більша частина 2016 року буде дуже нестабільною, а особисте життя стане схожим на маятник, з почерговими злетами та падіннями. В червні краще запастися великим терпінням і впевненістю у собі. Не варто приймати все близько до серця та пропускати через себе негатив, це зашкодить не лише Вашому здоров'ю, але й стосункам з рідними. Порятунком від всіх непорозумінь та негараздів стане осінь, яка принесе з собою домашній затишок, радість і взаєморозуміння. Якщо ви все ще не знайшли своє кохання, то вересень це чудова пора, аби активізувати пошуки. Будьте впевнені, що до кінця року зірки обов'язково подарують Вам зустріч, яку ви так потребуєте. 2017 рік, скоріш за все, розпочнеться у Вас вже в парі.

Скорпіон: любов 2016

Кохання/сім'я: Прийдешній рік принесе Скорпіонам важливі позитивні зрушення в любовних питаннях. У лютому колишня симпатія та зацікавленість легко може обернутися в міцний душевний зв'язок. Саме в цей період Ви нарешті зможете обрати власну тактику поведінки в амурних справах, чим зміцните фундамент взаємовідносин і піділлєте масла у вогонь Вашого кохання. Наприкінці весни у Вас з'явиться багато прихильників, готових боротися за Вашу руку і серце. Зробивши правильний вибір, Ви станете найщасливішим Скорпіончиком на світі.

Стрілець: любов 2016

Кохання/сім'я: Особисте життя Стрільців у цьому році не передбачає глобальних змін, хоча й обіцяє достатню кількість нових знайомств. Найбільш стрімко коло спілкування буде розширюватися в лютому, березні, листопаді та грудні. Незважаючи на те, що зірки в цьому році не обіцяють Стрільцям великого і чистого кохання, перспективні зв'язки ніколи не будуть зайвими і рано чи пізно принесуть свої плоди. Все ж у вересі один з нових знайомих пробудить-таки в Вашому серці романтичні почуття, які, плавно розпалюючись, зможуть перерости у щось особливе. Тим, хто вже знайшов своє щастя, варто спрямувати всі сили на його зміцнення і захист. Цього літа варто більше уваги приділяти своїй половинці, проявляти турботу, показувати, наскільки сильно вона цінна і важлива для Вас. Якщо ж між вами пробігла чорна кішка, краще спокійно обговорити проблему і спробувати знайти компроміс. Повірте, восени Ви вже і не згадаєте про цю сварку, а будете насолоджуватися другим медовим місяцем та один одним.

Козеріг: любов 2016

Кохання/сім'я: Успіх прийдешнього 2016 року залежить тільки від Вас самих. Лютий – червень будуть сповнені новими знайомствами, але все це зводитиметься до простого спілкування, яке закінчиться так само раптово, як і почалося. А ось на липень зірки приготували Козерогам щось особливе і захоплююче. У цей період відбудеться незабутня зустріч, яка змінить Ваше життя на 180 градусів і стане початком тривалих, серйозних стосунків. Якщо Ви вже знайшли своє щастя, то рік обіцяє бути спокійним і стабільним. У будь-який момент в Вас може прокинутися справжній сім'янин, сумуючий за звичайними домашніми турботами та хатніми справами. Якщо у Вас з'явиться бажання що-небудь спекти або зайнятися генеральним прибиранням, то обов'язково прислухайтесь до себе і своїх бажань. Це не тільки допоможе Вам відчути себе по-справжньому вдома, але й ощасливить Ваших рідних.

Водолій: любов 2016

Кохання/сім'я: У 2016 році водолії стануть, можливо, найтовариським знаком серед усіх існуючих. Коло знайомих буде постійно збільшуватися, а телефон – розриватися від великого напливу дзвінків і повідомлень. Нові знайомства, нові друзі, нові зв'язки – все це так приваблює і захоплює, але все ж така ситуація іноді може й набриднути. Адже у всьому цьому коловороті знайомих деколи так хочеться знайти ту єдину людину, в присутності якої серце починає вискакувати з грудей. І зірки обов'язково подарують цю довгоочікувану зустріч, хоча й станеться це аж ніяк не раніше листопада.

Риби: любов 2016

Кохання/сім'я: Зима для Риб стане важким періодом, адже висока ймовірність зіштовхнутися зі зрадою близьких їм людей. Протягом усього січня Вас мучитимуть сумніви та здогадки, а в лютому уся правда випливе на поверхню. У квітні суперечки і конфлікти поставлять під загрозу і без того хиткі стосунки, але вже до середини літа весь негатив зникне, не заливши по собі нічого, окрім любові та поваги. Романтичні подорожі також краще планувати не раніше липня. Якщо ви, як-то кажуть, в активному пошуку, то на травень і жовтень зірки обіцяють цікаві та перспективні зустрічі. А у того, кому вдасться заволодіти Вашим розумом в травні, до липня має всі шанси назавжди полонити Ваше серце.

Нагадаємо, також можеш прочитати гороскоп здоров'я та бізнес-гороскоп на 2016 рік від Олексія Котенко. Окрім того, астролог розповів, якими будуть діти, народжені в 2016 році.