Телеканал 1+1 оголошує кастинг реаліті-шоу про кохання «Одруження наосліп»

Кастинг на 8 сезон реаліті-шоу про кохання «Одруження наосліп»

Телеканал 1+1 оголошує кастинг восьмого сезону найромантичнішого шоу про кохання «Одруження наосліп».

Поділитися:

За правилами проєкту, психологи підбирають пару самотнім холостякам та холостячкам на основі емоційної, психологічної та сексуальної сумісності і дають їм лише тиждень для того, щоб закохатися один у одного та перевірити свої стосунки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київстар ТБ оприлюднив дані незалежного CATI-дослідження про глядацькі вподобання українців

Вперше новоспечені молодята зустрінуться на власному весіллі та обміняються обручками. Після цієї події вони протягом тижня проживатимуть під одним дахом, та ні одна хвилина їхнього подружнього життя не залишиться поза камерами. Романтичні пригоди, перші сімейні сварки та розподіл сімейного бюджету буде аналізувати психолог, а у разі непорозуміння пара матиме право один раз за програму вивісити білий прапор і покликати на допомогу експерта. У фіналі кожної програми пара повинна вирішити, чи продовжуватимуть вони стосунки за межами проєкту або віддадуть обручки та підуть з шоу окремо.  У восьмому сезоні телеглядачі побачать вже улюблених  ведучих – психологиню Ірину Кириченко та телеведучого Даніеля Салема.

«Восьмий сезон «Одруження наосліп» про партнерство, в  якому дорослі, самодостатні, реалізовані холостяки і холостячки шукають собі рівноправного  партнера. Успіх залежить від того, чи добре вони розуміють свої потреби, чи реально оцінюють себе і свої можливості, чи достатньо замотивовані і готові справлятися з труднощами, які виникають в процесі», – сказала про новий сезон психологиня та ведуча проєкту Ірина Кириченко.

Одруження наосліп

У новому сезоні проєкту психологи та експерти допоможуть розібратися учасникам з сучасними викликами, з якими кожного дня стикаються самотні люди. Телеглядачі дізнаються, як не стати жертвою аб'юзу, як поєднати кохання та кар'єру, пропрацювати руйнівні сценарії стосунків та в чому секрет здорового кохання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучі 1+1 говорять про любов (спойлер – різну) у День закоханих (Юрій Горбунов, Лідія Таран, Єгор Гордеєєв, Іванна Онуфрійчук та інші)

Учасниками «Одруження наосліп – 8» можуть стати самотні чоловіки й жінки віком від 25 до 40 років.

Для того, щоб взяти участь у кастингу, потрібно заповнити анкету на сайті телеканалу 1+1, записати відеовізитку, розповісти про себе та завантажити фото.

Посилання на анкету 

Нагадаємо, «Одруження наосліп» виходить в ефірі телеканалу вже 6 років поспіль і є власною розробкою телеканалу. У 2012 році проект став переможцем пітчингу ідей, організатором якого була група 1+1 media, а в 2013, на C21 / FRAPA Format Award в Каннах, формат увійшов в топ-5 кращих форматів року.