Учасниця першого випуску «Одруження наосліп» зібрала понад мільйон переглядів на YouTube

25-річна бікіні-модель Євгенія мріє зустріти чоловіка, здатного оцінити її красу і забезпечити всі її потреби.

Поділитися:

«Одруження наосліп»: Дівчатам розкажуть, як у пошуках забезпеченого чоловіка знайти своє щастяВже сьогодні, 8 лютого, о 22:00 на «1+1» відбудеться довгоочікувана прем'єра третього сезону реаліті «Одруження наосліп», яке дає ще один шанс на кохання чоловікам та жінкам із негативним досвідом стосунків.

Першими учасниками реаліті-шоу стали 25-річна бікіні-модель Євгенія, яка мріє зустріти чоловіка, здатного оцінити її красу і забезпечити всі її потреби, та 37-річний хореограф, танцюрист і учасник гурту «Ва-банк» Тарас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучі «Одруження наосліп» дали поради, як побудувати щасливі стосунки

Зауважимо, що Євгенія більшість свого часу присвячує спорту та музиці. Разом зі своїм братом модель співає в гурті ZELENO. Кліп дуету на пісню «Праздник настает» всього за два тижні зібрав понад мільйон переглядів на YouTube.

Цим кліпом ми показуємо глядачеві, що не варто сумувати, а якщо сумно і немає святкового настрою, потрібно дивитися наш кліп! – каже Євгенія.

Героям шоу  «Одруження наосліп» Тарасу і Євгенії доведеться прожити шість днів в одній квартирі, як справжній чоловік і дружина, але чи будуть вони щасливі, зустрівши «половинку» своєї мрії, телеглядачі побачать вже сьогодні ввечері.

Чи зможуть впевнена і прямолінійна Євгенія і сильний та романтичний Тарас створити міцний союз, заснований на щирих почуттях і взаєморозумінні, телеглядачі дізнаються сьогодні о 22:00 в першому випуску «Одруження наосліп».