4 бороди Боклана й екстремальний стрибок: Цікаві факти про серіал «Папік»

«Папік»: 10 цікавих фактів про новий серіал студії Квартал 95 | 1+1

На прем'єру лишилося чекати недовго!

Поділитися:

На 1+1 відбулася прем'єра одного з найочікуваніших серіалів цього року – 16-серійної ліричної комедії «Папік» виробництва студії «Квартал 95». 

У центрі зворушливої ​​історії – кумедний випадок, який одного разу звів самотнього пенсіонера з цілеспрямованою мисливицею на «папіків». А все через те, що колись популярний, а тепер призабутий усіма актор добряче перебрав з алкоголем, а молода «хижачка» приймає його за успішного мільйонера. Як ця незапланована зустріч змогла назавжди змінити життя двох незнайомих людей, дізнаєшся невдовзі на 1+1. А поки читай цікаві факти про новий серіал, який здивує тебе елементами не тільки комедії, а й мелодрами, пригоди і навіть роуд-муві.

#1. Лірична комедія «Папік» стала третьою режисерською роботою для Андрія Яковлєва. Раніше він зняв серіали «Свати» і «Родичі», які вже стали легендарними. Про те, що назви всіх проектів Яковлєва завжди пов'язані з сімейної тематикою, сам він називає «логічним збігом», адже всі вони – про стосунки між близькими людьми.

Фото: Станіслав Боклан, Андрій Яковлєв

#2. Головні ролі у серіалі виконують Станіслав Боклан та Дар'я Петрожицька, причому обидва актори потрапили в цей проект без проб. Уже приступаючи до написання сценарію, автори знали, хто буде грати Діда і Лізу.

Фото: Станіслав Боклан, Дар'я Петрожицька

#3. Робоча назва серіалу спочатку була «Папік» і в процесі зйомок її навіть планували змінити. Але у результаті зупинилися на тому, що кращого варіанту для цієї історії не придумаєш.

Фото: Станіслав Боклан, Дар'я Петрожицька

#4. Ідея серіалу про взаємини пенсіонера і мисливиці на «папіків» прийшла авторській групі «Мінськ», що працює у студії «Квартал 95». Але за розробку сценарію і подальше його втілення відповідав саме Андрій Яковлєв.

#4. Виконавиця головної ролі Дар'я Петрожицька дізналася про те, що затверджена на роль... випадково. Це сталося під час її розмови з гримером. І тільки через пару днів акторці зателефонували і офіційно повідомили, що вона запрошена до проекту.

Фото: Дар'я Петрожицька

#5. В одній зі сцен актор і зірка «Ліги сміху» Ельдар Кабіров наважився на екстремальний стрибок із висоти 40 метрів, хоча до цього ніколи не займався банджі-джампінгом.

Фото: Ельдар Кабіров

#6. Всі актори, задіяні у другорядних ролях, раніше вже знімалися у серіалах і фільмах студії «Квартал 95». Це Олеся Жураковська, Катерина Кістень, Віра Кобзар, Михайло Кукуюк, Максим Максимюк, Сергій Сипливий та інші.

Фото: Станіслав Боклан, Катерина Кістень

#7. Під деяких акторів були спеціально написані яскраві епізоди. Наприклад, в одній із серій глядачі побачать актора і режисера «Слуги народу» Олексія Кірющенка, а також акторку Молодого театру Наталю Кленіну, яка в реальному житті є дружиною Станіслава Боклана.

Фото: Олексій Кірющенко

#8. Для головної ролі Діда Станіслава Боклана виготовили чотири різних види бороди.

Фото: Стансілав Боклан

#9. В одній зі сцен ролі довірили зіграти навіть собакам – ірландському вовкодаву та мініатюрній бішон фрізе, причому остання виявилася капризнішою, ніж величезний, але дресирований пес.

Фото: В'ячеслав Гіндін, Дар'я Петрожицька

#10. Зйомки серіалу тривали близько трьох місяців, а головну ідею змінювали не менше п'яти разів.

Фото: Наталя Кленіна, Станіслав Боклан

Як закінчиться історія харизматичного пенсіонера після знайомства з молодою мисливицею на «папіків», дивись у новому серіалі «Папік» на 1+1.

 

Дізнавайся більше про зірок серіалу:

1. 

2. 

3. 

4.