Як підчепити багатія: 5 уроків від Лізи з «Папіка»

Як підчепити «папіка»: 5 незамінних лайфхаків від Лізи | 1+1

Мистецтво полювання і трохи гумору.

Поділитися:

Серіал «Папік» назавжди залишиться в серцях глядачів. Він подарував нам веселі вечори, безліч смішних жартів та необхідні життєві уроки. Тепер ми точно пам’ятатимемо, що старість – в радість, а «підчепити» багатого чоловіка – справжнє мистецтво.

Пропонуємо згадати 5 головних секретів Лізи, завдяки яким вона заманювала «папіків». І якби дівчина була коучем, розповіла б, що передусім варто...

Дізнатися, яка у «папіка» національність

Якщо ти «полюєш» виключно на іноземців, варто з'ясувати, звідки «жертва» родом. Отож, записуй: одягаєш звабливу міні-сукню, фарбуєш вуста яскравою помадою, загадково усміхаєшся. Потім вмикаєш сяйливий погляд, пускаєш бісики й застосовуєш всю «зброю», яку приховують очі.

Фото: instagram/petrozhitskaya

Тільки тепер можна підійти до «папіка», мило сказати «Hello» і чекати, чи пройде він перевірку. Найімовірніше, твій новий знайомий виявиться далеко не закордонним нафтовим магнатом. В такому разі знадобиться план «Б» – витягуй інформацію, чим займається в Україні. Можливо, він довго жив у Європі, знає 5 мов та має запаморочливий спадок.

Разом випити шампанського

Тільки не поспішай! Коли він запропонує випити з ним ігристого напою – задумайся. Удай, наче ти збентежена і сумніваєшся, чи вживати алкоголь. Та врешті-решт погоджуйся – тепер «папік» точно зрозуміє, що ти скромна, але смілива дівчинка.   

Фото: instagram/petrozhitskaya

Поїхати до «папіка» додому

Сісти в розкішний малиновий лімузин, покататися нічним містом, приїхати до помешкання й остаточно побачити, які він має статки. Але будь налаштована, що у багачів дивні забаганки. Твій «папік» може виявитися меценатом будинку-музею, де колись проживав відомий письменник. Ти точно готова до ночівлі серед старовинних «експонатів»?

Називати його «котиком»

Вочевидь, попередній пункт тебе не налякав. Що ж, час діяти! Натякай, що ваша ніч може мати продовження (навіть, якщо не було початку). Досвідчені «мисливиці» завжди хапають бика за роги, а «папіків» за… серце. До слова, про серце. Не перестарайся – усе-таки, йому не 18.

Покінчити з минулим

Можливо, у тебе був «папік», але з'явився кращий, вигідніший варіант. Обов’язково повідом про це колишньому – він зобов’язаний знати, кого втрачає, і для кого пошкодував декілька мільйонів доларів на б’юті-бізнес.

Якщо сам тебе вижене – дрібниці. Тепер є «котик», який живе в «музеї», але завжди знайде вихід з будь-якої ситуації. І, врешті-решт, ви таки житимете у розкішному будинку!

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

2. Дар'я Петрожицька: 10 несподіваних фактів про зірку «Папіка»