Станіслав Боклан відверто розповів про дружину, з якою разом понад 30 років

Станіслав Боклан відверто розповів про дружину, з якою разом понад 30 років | 1+1

Читай рідкісні поробиці про особисте життя актора.

Поділитися:

Учора, 5 грудня, глядачі побачили вже сьому та восьму серії популярного серіалу «Папік». Нові епізоди відкрили головного героя з неочікуваного боку. Протягом історії мимохіть ставиш собі питання – чому Дід самотній? Та виявляється, колись усе було інакше.

В останніх серіях з’ясувалося, що Олександр Миколайович [головний герой серіалу] був одружений, але його дружина давно померла. Також у Діда є донька, з якою він не спілкується. Чому герой втратив зв’язок із сім’єю – поки що невідомо. Та, вочевидь, у нових серіях таємницю буде розкрито.

Виконавець головної ролі Станіслав Боклан , що з Дідом у нього чимало спільного. А от про те, який він сім’янин, відомо не так багато. Ми пригадали рідкісне інтерв’ю актора для «Каравана историй», у якому він поділився відвертими подробицями про свою родину.

Зокрема, Станіслав зворушливо відгукується про свою дружину – акторку Київського академічного Молодого театру Наталію Кленіну.

Я довіряю думці своєї дружини. Вона може сказати все, що думає, про ту чи іншу мою роль. По-перше – вона акторка, а по-друге – я вважаю, що мені пощастило: уже понад 30 років вона мій друг.

До того ж зірка цінує свою половинку як професіонала. Станіслав розповів, що дружина не досить популярна на телебаченні чи в кіно, але її роботи в театрі «свідчать про професіоналізм високого рівня».

Фото: Сайт Київського національного академічного Молодого театру

Акторське подружжя виховало двох дітей – Марію та Кирила. Всупереч настановам батька, вони пішли по його стопах і також обрали творчі професії.

«Я відмовляв дочку та сина йти в нашу з дружиною професію, але Марія все одно працює в кіноіндустрії, вона кастинг-директор. Син – професійний діджей Кирило Думський. Ким буде внук [Демид], поки невідомо, він ще маленький. Але якщо я доживу до того віку, коли йому знадобиться моя порада, то підкажу йому бути розумнішим від дідуся».

Дивись нові серії серіалу «Папік» вже у понеділок о 21:45.

Більше про Станіслава Боклана читай на сайті:

1. 

2. 

3.