Розслідування найскладніших злочинів і трошки романтики: 1+1 Україна покаже новий детективний серіал Парочка слідчих

Парочка слідчих
Парочка слідчих: 1+1 Україна готує новий детективний серіал

1+1 Україна працює над новим детективним серіалом Парочка слідчих

Поділитися:

Уже цієї осені глядачі стануть свідками протистояння традиційних методів розслідування проти сучасних підходів у боротьбі за правду. Телеканал 1+1 Україна покаже новий детективний серіал Парочка слідчих.

У центрі сюжету — молода, талановита слідча Софія Вербяна, яка після закінчення академії приходить працювати у поліцію на посаду керівниці відділу особливо небезпечних злочинів. Вона повна ентузіазму, готова відстоювати правду, має гострий розум, чесна та принципова. Але через брак досвіду часто робить помилки та виглядає невпевнено. Зустріч з судмедекспертом Павлом стає для неї ще одним випробуванням. Він — мовчазний, гострий на висловлювання та прямолінійний. Незважаючи на труднощі у комунікації, Софія та Павло успішно розкривають найскладніші злочини. Та можливо, самі того не визнаючи, починають відчувати щось більше за професійний інтерес.

Парочка слідчих

Парочка слідчих

Парочка слідчих

У серіалі зіграють зірки серіалів 1+1 Україна: Юлія Буйновська, Костянтин Октябрський, Сергій Мітрюшин, Ярослав Шахторін, Тетяна Антропова, Костянтин Корецький та Яків Кучеревський. 

Зйомки серіалу проходили у спеціально побудованому павільйоні, що дозволило створити максимально реалістичну атмосферу поліцейського відділку. 

Парочка слідчих

Продюсери від 1+1 Україна — генеральна продюсерка Ольга Захарова, Олеся Пазенко, Інна Кондратюк. Продюсери — Віктор та Артем Приходько. Режисер — Роман Барабаш, оператор Костянтин Чумаков та художник — Олександр Грива. 

Не пропустіть премʼєру детективної історії Парочка слідчих вже цієї осені на 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атмосферні хіти від CHEEV, Без обмежень та Yaktak: 10 пісень, які звучать у другому сезоні серіалу Жіночий лікар. Нове життя