Команда Поверніть мені красу допоможе жінці, яка втратила дитину

Сьогодні о 22.30 глядачі телеканалу 1+1 побачать новий випуск проекту Поверніть мені красу.

Поділитися:

Сьогодні о 22.30 глядачі телеканалу 1+1 побачать сьомий випуск третього сезону Поверніть мені красу, учасницями якого є жінки, які зневірилися у собі через серйозні зовнішні вади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерти Поверніть мені красу цікавим чином допомогли учасниці повірити в себе

Героїнею нової програми стане 31-річна Олена Тимченко, яка чотири роки тому через позаматкову вагітність втратила дитину. Довгі роки жінка намагалась завагітніти, а коли нарешті мрія втілилась у реальність, трапився викидень. Окрім цього, через три місяці після операції лікарі винесли страшний вердикт, який змінив життя Олени – безпліддя.

Незважаючи на невтішні прогнози лікарів, жінка разом зі своїм чоловіком продовжувала спроби стати мамою – відвідувала консультації різних спеціалістів, і через два роки це дало свій результат – Олена народила доньку.

Після пережитого горя жінка так і не змогла відпустити біль втрати, що призвело до суттєвого погіршення стосунків з чоловіком – Олена віддалилась від свого коханого. Річь у тім, що після декількох операцій та пологів на тілі жінки залишились чисельні шрами та розтяжки, а також сильний біль внизу живота, природу якого лікарі так і не змогли визначити. 

В рамках проекту «команда спасіння» у складі пластичного хірурга Ростислава Валіхновського, дизайнера Андре Тана, психолога Олени Любченко, а також експерта зі здорового способу життя Анни Буткевич встановить причину сильного болю жінки, а також допоможе виправити недоліки зовнішності та налагодити стосунки з чоловіком. 

Чи зможе Олена Тимченко здолати свої комплекси та відпустити біль минулого, дивіться вже сьогодні на телеканалі 1+1.

Нагадаємо, що у програмі Поверніть мені красу, яка успішно транслювалася на 1+1 два сезони поспіль, жінки отримують шанс не тільки виправити недоліки зовнішності, які роками негативно впливали на їхню долю, але і кардинально змінити своє життя. У цьому їм допомагає професійна «команда порятунку», до складу якої входять пластичний хірург Ростислав Валіхновський, дизайнер Андре Тан, психолог Олена Любченко, а також експерт зі здорового способу життя Анна Буткевич.  Вони не тільки виправляють зовнішні вади героїнь, але і допомагають їм подолати психологічні травми, навчитися любити себе та відчути власну привабливість. Окрім того, особливістю нового сезону стане те, що команда проекту допоможе жінкам досягти цілей та реалізувати життєві плани, які раніше здавались недосяжними через зовнішні вади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команда Поверніть мені красу допоможе жінці, обличчя якої вражене шрамами