Команда Поверніть мені красу допоможе жінці, яка втратила привабливість через хворобу

Сьогодні о 22.30 глядачі 1+1 побачать останній випуск третього сезону Поверніть мені красу.

Поділитися:

Сьогодні о 22.30 глядачі телеканалу 1+1 побачать останній випуск третього сезону Поверніть мені красу, учасницями якого є жінки, які зневірилися у собі через серйозні зовнішні вади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команда порятунку позбавила героїню хронічної хвороби, яка зруйнувала її стосунки із чоловіком

Героїнею восьмої програми стане 36-річна мати-одиначка Наталя Соловей, яка втратила 29 зубів за декілька років. Річ у тім, що після одруження з чоловіком своєї мрії жінка завагітніла, але коханий запропонував віддати дитину батькам і жити у своє задоволення. Героїня не прийняла пропозицію, після чого пара розірвала стосунки, і у Наталі трапився нервовий зрив, який призвів до інших захворювань та втрати зубів. Через жахливий зубний біль учасниця не могла їсти та схудла до 46 кілограмів при зрості 173 см.

Наразі Наталя працює закрійницею по 18 годин на день, щоб забезпечити гідне життя сина-підлітка, та намагається мінімізувати своє спілкування з людьми, незважаючи на те, що раніше працювала торгівельним представником і отримувала задоволення від комунікації з оточуючими. Більше того, син героїні соромиться рідної матері та не хоче проводити з жінкою час на людях.

Наталя намагалась побудувати своє особисте життя за допомогою спілкування у Мережі, але переважна більшість чоловіків йшли з першого побачення через зовнішні вади учасниці.

Під час загального обстеження лікар Ростислав Валіхновський виявить у жінки страшну хворобу, яка поставить її подальшу участь у проекті під загрозу. Чи погодиться команда проекту у складі пластичного хірурга Ростислава Валіхновського, дизайнера Андре Тана, психолога Олени Любченко, а також експерта зі здорового способу життя Анни Буткевич продовжити лікування героїні, дивіться вже сьогодні на телеканалі 1+1.

Нагадаємо, що у програмі Поверніть мені красу, яка успішно транслювалася на 1+1 два сезони поспіль, жінки отримують шанс не тільки виправити недоліки зовнішності, які роками негативно впливали на їхню долю, але і кардинально змінити своє життя. У цьому їм допомагає професійна «команда порятунку», до складу якої входять пластичний хірург Ростислав Валіхновський, дизайнер Андре Тан, психолог Олена Любченко, а також експерт зі здорового способу життя Анна Буткевич.  Вони не тільки виправляють зовнішні вади героїнь, але і допомагають їм подолати психологічні травми, навчитися любити себе та відчути власну привабливість.

Дивіться  останній випуск третього сезону Поверніть мені красу сьогодні о 22.30 на телеканалі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерти Поверніть мені красу цікавим чином допомогли учасниці повірити в себе